Un bărbat infectat cu corovirus, video în care face mărturii şocante: „Această durere nu i-aş dori-o nici duşmanului meu”

Un britanic depistat cu coronavirus a ținut să împartă lumii întregi durerea pe care o provoacă această boală și a înregistrat un video în care face mărturii cu adevărat șocante, potrivit The Guardian.

RomaniaTV.net
26 mart. 2020, 17:12
Un bărbat infectat cu corovirus, video în care face mărturii şocante: „Această durere nu i-aş dori-o nici duşmanului meu”

Andy Hardwick, în vârstă de 51 de ani, a făcut un video în care a ținut să împărtășească durerea pe care o provoacă COVID-19.

Andy Hardwick, care merge de trei ori pe săptămână la sală și care nu suferă decât de un ușor astm, apare ca un om devastat în video și abia reușește să-și âină capul drept în timp ce își spune povestea.

Citeşte şi: Când este cea mai contagioasă o persoană infectată cu COVID-19? Microbiologii au aflat de ce virusul se răspândeşte aşa de repede

”Mă doare coloana vertebrală, mă doare spatele și gâtul. Nu vreau să vorbesc, nu vreau să ridic capul de pe pernă și mă doare tot corpul când respir. Durerea vine în valuri. Acest lucru doare cu adevărat, nu i-aș dori nici dușmanului meu”, a spus bărbatul.

În timpul filmării, Andy Hardwick se luptă să-și țină ochii deschiși și vorbește extrem de greu oprindu-se de mai multe ori pentru a-și trage răsuflarea. Videoclipul a devenit imediat viral pe rețelele de socializare și a avut peste 37.000 de distribuiri, iar mulți prieteni ai britanicului au spus că bărbatul este de nerecunoscut.

Hardwick, tată a doi copii, a declarat că boala a început cu o ”tuse foarte uscată” care i-a dat dureri în gât. ”La început vă simțiți în general înfundați și apoi veți vedea că plămânii se vor înăspri.

Inițial nu am avut febră așa că m-am dus la culcare, dar după câteva ore m-am trezit cu temperatură și incapabil să respir corect. Eram transpirat, înfundat și îmi era foarte frig. În plus, îmi era foarte sete, a descris el.

Citeşte şi: BILANŢ CORONAVIRUS ROMÂNIA. 1029 persoane infectate cu COVID-19 până joi, 26 martie. 123 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

”Dacă tușești este extrem de dureros, iar dacă îți vine să râzi te sfătuiesc să nu o faci. Durerea te va săgeta. Crezi că ești invincibil, dar acestui virus nu-i pasă dacă ești tânăr sau bătrân”, a mai spus bărbatul, în timp ce soția lui menționează că starea soțului ei este mult îmbunătățită.