Andreea Bălan, mărturii în faţa fanilor! Artista a răspuns pe Youtube la toate întrebările despre viaţa ei VIDEO

Andreea Bălan, în vârstă de 35, şi-a deschis sufletul în faţa fanilor şi a dat din casă toate detaliile despre ultimele întâmplări din viaţa ei. 

RomaniaTV.net
27 apr. 2020, 13:21
Andreea Bălan, mărturii în faţa fanilor! Artista a răspuns pe Youtube la toate întrebările despre viaţa ei VIDEO

Andreea Bălan se află în autoizolare la domiciliu alături de cele două fete și de mama sa, care o ajută la îngrijirea micuțelor. Pentru că pandemia de coronavirus a determinat anularea concertelor artistei, ea continuă să comunice cu fanii ei, fiind activă în mediul online, pe canalul propriu de Youtube.

Într-un video postat de vedetă, aceasta a dezvăluit mai multe detalii din viaţa ei privată, printre ele fiind şi divorţul de George Burcea. Conform spuselor Andreei, faptul că soțul său s-a dedicat scrierii unei cărți l-a determinat să rememoreze o parte dintre abuzurile pe care el le-a suferit în copilărie, iar acest lucru a dus trepat la îndepărtarea lor. Mai mult decât atât, el ar fi apelat la consumul unor substanțe interzise.

Citeşte şi: Nu mai există cale de împăcare. Andreea Bălan şi George Burcea au depus actele de divorţ: „Îi puteţi spune fostul soţ”

Deși despărțirea de George nu a fost una ușoară pentru Andreea ea a refuzat să se lase doborâtă și a continuat să muncească și să fie alături de fiicele sale. În plus, nu a renunțat nici la legătura strânsă pe care o are cu fanii săi. 

Andreea a fost întrebată ce va face odată ce va încheia activitatea în domeniul muzical. Artista a declarat că nu se gândește la ce va face după ce nu va mai cocheta cu muzica întrucât ea reprezintă o parte integrală din viața sa. Pentru a face ceea ce îi place cel mai mult, adică să fie pe scenă în fața publicului, ea este conștientă că trebuie să aibă grijă de binele său atât din punct de vedere pshici, cât și fizic.

Citeşte şi: Andreea Bălan, mărturisiri şocante după ce George Burcea a jignit-o: „Probabil era foarte supărat sau era în sevraj. Nu e prima oară”

Deschisă să vorbească despre cea mai grea perioadă din existența ei, artista a sublinat totuși că nu ar schimba nimic din ce a făcut sau din ce i s-a întâmplat și le-a împătășit fanilor că situațiile negative din viața unui om au rolul de a oferi o lecție. Potrivit Andreei, din fiecare lucru negativ poate fi extrasă o concluzie care se va dovedi utilă în viitor. Mai mult decât atât, ea a dezvăluit cum a reușit să treacă peste despărțirea dureroasă de George.
 
Concentrarea asupra nevoilor copiilor și plasarea propriilor sentimente și emoții pe un loc secund par să fie armele la care solista apelează. Chiar și atunci când o copleșesc emoțiile negative, refuză să le acorde prea multă atenție și nu se lasă copleșită de ele căci dorește să emane bucurie în fața celor două fiice. Mai mult decât atât, ea este de părere că a gestionat mai bine despărțirea de George Burcea decât cea de Keo pentru că în prezent este mai matură decât versiunea Andreei de acum cinci ani.