George Simion intervine în scandalul legat de activistul Daniel Bodnar: E mafie mare! Sunt grupuri criminale organizate!

George Simion intervine în scandalul legat de activistul Daniel Bodnar. Liderul AUR susţine că sunt interese mari în ceea ce priveşte domeniul silvic din Suceava.

20 ian. 2021, 22:43
George Simion intervine în scandalul legat de activistul Daniel Bodnar: E mafie mare! Sunt grupuri criminale organizate!

George Simion intervine în scandalul legat de activistul Daniel Bodnar. Acesta subliniază că poliţia nu îşi face treaba, iar în Suceava ar exista o adevărată mafie a lemnlui.

George Simion intervine în scandalul legat de activistul Daniel Bodnar. Ce spune liderul AUR

„Nu înseamnă că poliţia şi-a făcut treaba. Daniel a fost atacat în nenumărate rânduri. Poliţia a dat verdict că a fost un accident rutier. Nu avea cum să facă anchetă şi cercetare serioasă, când oamenii erau în spital.

Poliţia trebuia să facă treaba şi să vadă toate pistele. Eu am fost pe acele drumuri rutiere, se puteau uita pe camere. Poliţia nu le-a văzut. Sunt informaţii oficiale. Chiar şi eu am fost ameninaţat. Faptul că noi, înalţi demnitari am venit acolo, i-a înrăutăţit situaţia de acolo. Vă daţi seama ce mafie e. Sunt nişte grupuri criminale organizate. Sunt tot felul de dovezi. Am fost urmăriţi acolo.

Nimeni nu a cercetat vreun indiciul. Daniel este autorul a 20% din sesizări pe problemele silvice. Dacă garda forestieră şi poliţia nu cercetează, păi normal că în capătul acestui lanţ trofic, nu ştim care e beneficiarul cel mare. NIMENI nu a cercetat din zona administrativă aceste lucruri. Accidentul lui Daniel nu e investigat cum a trebuit. Poliţia ar trebui să îşi facă odată datoria.

Orban şi Cîţu şi Iohannis trebuie să îl ţină pe Flutur în braţe. O să stăm să ne omoare pe toţi mafia asta care ne ia lemnul.”, a declarat liderul AUR, în exclusivitate pentru România TV.

Daniel Bodnar, activistul de mediu rănit grav în accidentul din Suceava, a fost operat astăzi, iar intervenția chirurgicală s-a încheiat.

Daniel Bodnar a fost operat miercuri la Spitalul de Neurochirurgie Iași. Sora acestuia, dr. Daniela Pintican, a anunțat că i-au fost refacuti corpii vertebrali, dar sunt leziuni semnificative la nivelul măduvei spinării. Există în continuare riscul ca activistul să rămână paralizat.

Citeşte şi: Operația lui Daniel Bodnar s-a încheiat. Cum se simte activistul de mediu rănit grav în accident