Trei noi deshumări în dosarul spirtului care a ucis 12 oameni

Încă trei deshumări au loc, vineri, în dosarul spirtului otrăvit care ucis 12 oameni. Deshumările au loc în judetul Iaşi, acolo unde s-a vândut substanta ucigaşă. Procurorii audiază mai multi suspecti în Vâlcea, Prahova si în Capitală.

15 mai 2020, 11:05
Trei noi deshumări în dosarul spirtului care a ucis 12 oameni

O anchetă penală este în desfăşurare în cazul persoanelor care au murit din cauza alcoolului contrafăcut. Încă trei persoane, care sunt bănuite că au murit din cauza spirtului contrafăcut, vor fi deshumate.

Doi arabi au fost arestaţi în dosarul morţii unor ieşeni care au consumat spirt contrafăcut, scrie ziaruldeiasi.ro. Este vorba despre Dawoud (65 de ani), zis „Zaher”, cetăţean iordanian, şi Fuad Ahmmed (57 de ani), originar din Irak, sunt acuzaţi de ucidere din culpă şi înşelăciune.

Reamintim că 12 persoane au murit după ce au băut alcool sanitar contrafăcut. Trebuie precizat faptul că, în alcoolul sanitar există o cantitatea destul de mare de alcool etilic, alcool tolerat de corpul uman. În acest caz, în loc de alcool etilic s-a folosit alcool metilic, o substanță otrăvitoare care produce moartea la scurt timp după consum.

Citeşte şi Soţia unui ieşean decedat după ce a consumat spirt contrafăcut: Mona era bună, am servit. Spirtul e tărie, aş bea un pahar VIDEO