Scandal între Iulia Albu şi Adelina Pestriţu: „Nu voi spune cum îţi câştigi tu banii”

Scandal între Iulia Albu şi Adelina Pestriţu. Totul a plecat de la o imagine, pe care criticul de modă a comentat-o în emisiunea lui Cătălin Măruţă, acolo unde are o rubrică de stil, susţinând că fosta iubită a lui Vârciu şi-a photoshopat o fotografie, şi nu ar fi singura.

26 ian. 2021, 21:42
Scandal între Iulia Albu şi Adelina Pestriţu: „Nu voi spune cum îţi câştigi tu banii”
Scandal între Iulia Albu şi Adelina Pestriţu

Scandal între Iulia Albu şi Adelina Pestriţu

. Bruneta i-a dat replica stilistului şi a catalogat-o drept răutăcioasă, însă a făcut şi alte ironii la adresa ei, cotcodăcind în platou (n.r făcea referire la Iulia Albu). De aici, s-a declanşat o adevărată controversă, care a rezultat cu zeci de mesaje dure, de ambele părţi.

Citeşte şi: Iulia Albu, înţepătură la adresa Danei Budeanu: Eu nu plescăi şi nu vorbesc cu măi!

Scandal între Iulia Albu şi Adelina Pestriţu

Recent, Iulia Albu a făcut o postare pe reţelele de socializare, în care o face praf pe Adelina Pestriţu.

Astazi am ALES. Am ales sa vorbesc. Am ales pentru fetita Adelinei sa nu public mesajele pe care le-am primit pe Instagram. Niciun copil nu ar trebui sa citeasca Asa ceva despre mama ei. Insa, in primul rand, am ales, din respect pentru fiica mea, sa vorbesc. Si pentru voi, toti care mi-ati scris.

Eu sunt platita sa analizez in baza competentelor mele profesionale tinute si imagini. Toti suntem supusi greselii, dar doar cei mai inteligenti dintre noi isi pot asuma critica.

Adelina, eu si cu tine nu ne-am facut niciodata confidente, neavand neaparat ceva in comun… Sunt scaune pe care nu am vrut niciodata sa stau, dar mereu am putut sa ma privesc a doua zi in oglinda. Da, Adelina, este o rusine sa fii frustrat si ipocrit. Si da, femeile destepte si evoluate chiar se sustin intre ele.

Tu nu ai caderea, insa, sa tii discursuri feministe. Eu nu am nevoie sa imi fabric trecutul pentru ca nu am nimic de ingropat. Nu imi amintesc sa te fi sunat sa iti cer bani imprumut, insa mi se pare josnic sa incerci sa ataci pe cineva in acest mod.

Tu nu poti sa tii discursuri feministe atata timp cat sustii ca o femeie ar trebui “sa se potoleasca” atunci cand cineva o abuzeaza, si insinuezi ca ai fi fost de fata in momentul in care o alta femeie a fost abuzata si nu ai facut nimic in acest sens. Dar tu te bati cu pumnul in piept ca nu sustii violenta.

Da, Adelina, sa fii frustrata si ipocrita este o rusine

Ar fi trist totusi daca, dupa 10 ani de cand fac acest tip de rubrici, nu s-ar fi inteles ca rochiile nu se poarta cu ceas. Asta ai vrut sa spui, nu? Eu, Adelina nu voi face presupuneri legat de modul in care tu iti castigi sau ti-ai castigat banii. Ai facut-o chiar tu de-a lungul timpului prin propriile declaratii. Te asigur ca mie nu imi va “pune“ sau “lua” nimeni bani “peste” sau “sub” contractul pe care l-am negociat. Eu nu imi doresc nicio controversa cu tine. Iar tu, din nou, nu ai caderea sa te incluzi in categoria “noi influencerii”.Pentru fiecare fata pe care tu ai invatat-o ca are nevoie sa se schimbe total pentru a se putea privi in oglinda exista trei fete pe care le-am invatat sa se iubeasca si sa se accepte luptand real pentru a fi ele insele.Maine ii voi privi in ochi, online, pe elevii Colegiului National Gheorghe Lazar si le voi spune ca drumul pe care l-au ales, desi nu este cel mai scurt, este cel corect. O voi face cu mandria unei constiinte impacate ca am spus ceea ce trebuia spus

„, a scris Iulia Albu pe pagina sa de Facebook.

Astazi am ALES

Am ales sa vorbesc
Am ales pentru fetita Adelinei sa nu public mesajele pe care le-am primit pe…

Publicată de Iulia Albu pe Marţi, 26 ianuarie 2021