Adelina Pestriţu, prima declaraţie despre actuala iubită a lui Speak. Ce a spus despre Ştefania

Adelina Pestriţu și-a spus părerea sinceră despre iubita lui Speak, Ștefania. Bruneta, care a avut o relaţie de câţiva ani cu artistul, a fost nevoită să o descrie într-un singur cuvânt pe logodnica fostului ei partener de viață.

21 ian. 2021, 19:31
Adelina Pestriţu, prima declaraţie despre actuala iubită a lui Speak. Ce a spus despre Ştefania
Ştefania şi iubitul său, Speak

Adelina Pestriţu a fost provocată de Cătălin Măruță, prezentatorul de la Pro TV arătându-i mai multe fotografii de-ale persoanelor publice. În felul acesta, soția lui Virgil Stebea a trebuit să descrie divele showbiz-ului autohton într-un singur cuvânt, fără ca acesta să se repete.

Adelina Pestriţu i-a caracterizat într-un cuvânt pe Ştefania, Speak şi Liviu Vârciu

La un moment dat, Adelina Pestrițu a ajuns la fotografia Ştefaniei, despre care a spus că este „sexy”, semn că are toată aprecierea pentru iubita lui Speak, alături de care a avut o relație de aproape trei ani.

Speak, gest obscen pentru Adelina Pestriţu. Reacţie şocantă când a fost întrebat de fosta iubită

„Ștefania… haioasă, am zis… Este sexy! Sexy!”, a spus Adelina Pestrițu în show-ul „La Măruță” de la Pro TV. Nu a scăpat din această provocare nici fostul iubit, Speak, despre care bruneta a spus că este un tip „haios”. O altă persoană care a făcut parte din viața vedetei o perioadă a fost Liviu Vârciu, de care a divorțat în 2010. Adelina Pestrițu a ținut să-l caracterizeze pe  fostul ei soţ ca fiind „mișto, ok”.

Speak și Adelina s-au despărțit după doi ani și jumătate de relație

„După doi ani şi jumătate de relaţie, am decis împreună cu Ştefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează aşa cum se proiectează la început. Relaţia noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ştefan ca om şi că artist şi sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm că lumea să ne înţeleagă şi să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ţine strict de sufletele noastre. Vă mulţumesc pentru înţelegere”, a declarat, la acea vreme, Adelina Pestriţu.