Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbalul ne livrează profitul. 3 selecții pentru un start „verde” de februarie!

Debutăm în luna februarie mizând pe trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția.

01 feb. 2021, 10:06
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbalul ne livrează profitul. 3 selecții pentru un start „verde” de februarie!
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbalul ne livrează profitul. 3 selecții pentru un start "verde" de februarie!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem cota 2 de astăzi cu disputa dintre Chindia și CFR, două grupări cu obiective diferite. Formația gazdă speră la un loc de play-off, în timp ce adversara sa țintește al 4-lea titlu consecutiv în Liga 1. Echipa din Gruia se afla pe 2, la patru lungimi distanță de lidera FCSB și nu iși permite pași greșiti în fața unei formații net inferioare valoric. Pariem „acoperit” pe „2 cu handicap 0” și în cazul unei remize, selecția noastră primește cota 1.

A doua partidă de pe combo-ul propus de redacția pariuri1x2.ro vine din La Liga, Betis – Osasuna. Mizăm simplu pe cel puțin doua schimbări ale tabelei de marcaj. Evidențiem faptul ca formația gazda este cea mai spectaculoasa grupare din această divizie cu o medie de 3 goluri pe meci, iar selecția noastră a fost „verde” în 19 din ultimele 20 de etape disputate de Betis.

Închidem cota 2 cu derby-ul din Portugalia dintre Sporting și Benfica. Formația gazdă caută primul titlul dupa 18 ani, iar gruparea din Lisabona are un sezon impresionant până acum. Sporting este lideră și este neînvinsă după primele 15 runde, 12 victorii și 3 remize. În aceste condiții mizăm pe cel puțin o reușită a gazdelor.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Citeşte şi: Primele imagini cu Michael Schumacher după accidentul de schi vor apărea într-un documentar. Familia fostului campion mondial de Formula 1 rupe tăcerea după ani de discreţie

 

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 1 februarie

20:00, Chindia – CFR Cluj, 2 cu handicap 0, cota 1.22

22:00, Betis – Osasuna, peste 1.5 goluri, cota 1.30

23:30, Sporting – Benfica, gazdele să înscrie, cota 1.30
COTA TOTALĂ: 2.06

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Ştirile din sport sunt aici