Primele imagini cu Michael Schumacher după accidentul de schi vor apărea într-un documentar. Familia fostului campion mondial de Formula 1 rupe tăcerea după ani de discreţie

Imagini în premieră cu Michael Schumacher după accidentul de schi vor fi făcute publice odată cu lansarea unui film documentar despre viaţa şi cariera marelui campion de Formula 1. Familia fostului pilot a decis să facă dezvăluiri, după accidentul teribil de schi care i-a provocat lui Schumacher leziuni cerebrale.

30 ian. 2021, 11:54
Primele imagini cu Michael Schumacher după accidentul de schi vor apărea într-un documentar. Familia fostului campion mondial de Formula 1 rupe tăcerea după ani de discreţie

Odată cu apariţia primelor imagini cu Michael Schumacher după accidentul de schi, fanii vor putea afla detalii inedite despre lupta fostului mare campion de Formula 1 cu problemele grave de sănătate. Pilotul german nu a mai fost văzut în public după tragedia din 2013.

Filmul documentar despre Michael Schumacher este în producţie din 2019. Lansarea acestuia a fost, însă, întârziată din cauza pandemiei de coronavirus. Familia legendarului pilot de Formula 1 a susţinut acest pilot şi a oferit realizatorilor filmări din viaţa privată, notează Digisport.ro.

Primele imagini cu Michael Schumacher după accidentul de schi într-un film documentar. Vor fi interviuri cu soția, fiul și tatăl lui Michael Schumacher

Decizia de a face publice imagini cu Michael Schumacher după accidentul de schi este una surprizătoare, în condiţiile în care familia a păstrat o discreţie totală privind starea pilotului de 52 de ani după accident.

Corinna Schumacher, soţia lui Michael Schumacher, a vorbit extrem de rar despre ce se întâmplă cu fostul mare campion de Formula 1. În filmul documentar, ea va fi printre cei intervievaţi, alături de fiul ei, Mick Schumacher, și tatăl pilotului de 52 de ani, Rolf.

„Filmul va prezenta cariera de neegalat a lui Michael Schumacher, dar și fațetele multiple ale unui om complex.

Atât pilotul necruțător și curajos din Formula 1 și sportivul ambițios, dar și mecanicul desăvârșit, omul de echipă și familistul iubitor”, se arată într-un comunicat al familiei Schumacher.

Citeşte şi: „Michael Schumacher a fost tratat să revină la o viață normală”. Jean Todt a dat vestea cea mare

Recent, informaţii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher au fost oferite în presă de Jean Todt, singurul care pare că mai păstrează o legătură cu acesta.

Jean Todt (74 de ani), CEO al celor de la Ferrari între 2004 și 2008, a vorbit din nou despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher, septuplul campion mondial de Formula 1.

„Sunt foarte discret în această privință, deoarece știm că Michael Schumacher a avut un accident serios în 2013 și că, din păcate, a avut consecințe foarte grave. De atunci, a fost tratat astfel încât să poată reveni la o viață mai normală”, a declarat Jean Todt, potrivit thesportrush.com.

Recent, Jean Todt, fostul șef de la Ferrari, a vorbit despre starea lui Michael Schumacher: „Am văzut împreună cu Schumacher multe curse şi o să mai văd. Repet, vom vedea în continuare multe curse.

Michael Schumacher a fost tratat acasă, locuinţa devenind un spital de 5 stele. După accidentul la schi suferit în decembrie 2013, Michael Schumacher a fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble.

Schumacher fost transferat pe 16 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne. A fost externat pe 9 septembrie 2014 și până în prezent a fost tratat în locuința lui din localitatea elvețiană Gland. Orice detalii despre starea sa de sănătate au fost oferite cu parcimonie de familie, alte tentative de dezvăluire fiind tratate cu procese sau ameninţări cu instanţa.

Michael Schumacher are 7 titluri obținute în Formula 1: 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 și 2004. Lewis Hamilton l-a egalat în acest an, amândoi fiind lideri în clasamentul all-time. Britanicul a triumfat în: 2008, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019 și 2020.

Citeşte şi: Fiul lui Michael Schumacher va concura în Formula 1. Acord istoric semnat cu echipa Haas