Prinţul Nicolae aşteaptă primul copil cu Alina. Soţia sa e însărcinată în patru luni, anunţul a fost făcut chiar de 1 Iunie

Prințul Nicolae și soția sa Alina așteaptă primul lor copil. Micuțul se va naște în luna noiembrie a acestui an. Anunțul a fost făcut de prințul Nicolae, printr-un comunicat de presă chiar de ziua copilului.

01 iun. 2020, 07:01
Prinţul Nicolae aşteaptă primul copil cu Alina. Soţia sa e însărcinată în patru luni, anunţul a fost făcut chiar de 1 Iunie

„Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămășilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai„, a anunțat Prințul Nicolae printr-un comunicat de presă.

Citeşte şi Prinţul Joachim al Belgiei, depistat cu coronavirus. Nu a respectat carantina şi a mers la o petrecere în Spania

Prințul Nicolae și Alina Binder s-au căsătorit în toamna anului 2018. Petrecerea care a avut loc la Cazinoul din Sinaia și a fost una fastuoasă.

Cu toate ca este insarcinata, Alina-Maria Binder a participat la funeraliile Arhiepiscopului Pimen in urma cu cateva zile. 

Copilul care i se va naşte în luna noiembrie ar fi al doilea pentru principe Nicolae. Primăvara trecută, acesta a anunțat că a realizat un test de paternitate din care reiese că este tatăl copilului Nicoleta Cîrjan. Nepotul Regelui Mihai a mai precizat că astfel și-a asumat responsabilitatea față de fetiță, cu toate că a afirmat că nu a avut o relație cu mama acesteia.