George Burcea, postare incendiară! Cine este femeia în braţele căreia a fost surprins soţul Andreei Bălan

George Burcea se află în plin proces de divorţ de Andreea Bălan, dar continuă să fie activ în teatru. Actorul a postat o imagine care a stârnit revoltă în rândul urmăritorilor săi, în care apare în braţele altei femei.

05 iun. 2020, 06:51
George Burcea, postare incendiară! Cine este femeia în braţele căreia a fost surprins soţul Andreei Bălan

George Burcea a postat doar o scenă de film de pe platourile de filmare, alături de colega sa de breaslă, Ana Pârvu. Actorul este implicat în proiectul unui scurtmetraj, „Dawn Of Night”, având un scenariu scris de Onica Dragomir Darius, Amalia Barna și Ana Pârvu și regizat de Theodor Ionuț Popescu. Din distribuție mai fac parte și Ana Pârvu și Valentin Teodosiu.

Andreea Bălan a depus actele de DIVORŢ. Detalii-bombă din DOSAR

George Burcea apare într-o ipostază sângeroasă, cu cămașa pătată, în brațele Anei Pârvu, și ea cu haine pline de sânge. Deși este vorba despre o scenă din film, postarea ar putea fi deranjantă pentru Andreea Bălan. Aceasta a izbucnit la vederea unei scene din alt film în care un bărbat avea toporul la gât, motiv pentru care George Burcea s-a ales cu accesul blocat pe contul de instagram al micuţei Ella.

Andreea Bălan şi George Burcea au contract prenupţial. Cum îşi împart averea după divorţ, SURPRIZĂ MARE

Recent, Andreea Bălan și George Burcea au ajuns la un numitor comun, iar actorul își vizitează fetițele și păstrează o comunicare civilizată cu încă soţia sa.