Andreea Bălan şi George Burcea au contract prenupţial. Cum îşi împart averea după divorţ, SURPRIZĂ mare

Spynews.ro a obținut bomba momentului! În plină despărțire, sursele noastre au aflat că Andreea Bălan și George Burcea au încheiat un contract prenupțial. Așadar, în urma unui divorț care pare iminent în acest moment, ea rămâne cu o avere colosală, de un milion de euro, în timp ce el nu rămâne cu... nimic!

03 mart. 2020, 10:58
Andreea Bălan şi George Burcea au contract prenupţial. Cum îşi împart averea după divorţ, SURPRIZĂ mare

Andreea Bălan a anunaţt că divorţează de George Burcea. Prin intermediul contractului prenupțial, ea rămâne cu tot ce a venit, el cu ce a avut înainte de căsnicie. 

Conform Spynews.ro, Andreea Bălan rămâne cu o casă de 500 de mii de euro, un apartament de 100 de mii de euro, un alt apartament de 90 de mii de euro, ambele în zone foarte bune, acolo unde are vecini din crema showbiz-ului, trei mașini de lux.

A apărut documentul oficial! Ce substanţe a consumat George Burcea şi ce pedeapsă riscă 

Andreea Bălan a avut o reacție neașteptată după ce soțul ei, George Burcea, a fost prins acasă la altă femeie. Îndrăgita cântăreață a transmis un mesaj scurt, și a făcut publice noi fotografii pe o rețea de socializare.

Bălan și Burcea s-au separat, de curând, actorul mutându-se de acasă. În cursul zilei de luni s-a aflat și identitatea femeii care a mers la noua adresă la care locuiește George Burcea.  În replică, la numai câteva ore distanță, Andreea Bălan a publicat două poze realizate pe platourile de filmare ale clipului pentru piesa pe care urmează să o lanseze.

Imaginile au fost însoțite de următorul mesaj în limba engleză: “allways singing (n.r.: mereu cântând)”. Mesajul a fost clar: artista trece cântând peste toate greutățile vieții. Muzica o va ajuta să depășească greutățile divorțului care se arată.  Artista a primit numeroase mesaje de încurajare.

Când nu are concerte și nu filmează, Andreea Bălan își petrece tot timpul cu fetițele ei: Ella și Clara. Astă-noapte, ea a dormit împreună cu fiica sa cea mare, publicând pe Instagram Stories câteva momente din seara petrecută împreună.

 

Despărţirea dintre Andreea Bălan şi George Burcea a început să afecteze mai multe personalităţi din showbiz-ul românesc. Drept urmare, Cristi Brancu, cel care ştie mai multe detalii despre relaţia dintre cei doi, a decis că este momentul să vorbească şi să lămurească toate gurile rele şi speculaţiile care ies la iveală în acest caz.

Prin intermediul unui vlog postat în mediul online, Brancu susţine că George nu a fost aşa dintotdeauna, ci că s-a schimbat pe parcurs. Rana din interior a fost cea care l-a făcut să consume droguri, pentru a-şi alina toate problemele care îl presau. În cele din urmă, acest lucru a dus la sfârşitul relaţiei.

„Aţi înţeles de unde s-a ales praful? Aţi înţeles că de la un anumit moment, George are dorinţa de a-şi calma toate gândurile negre pe care le are şi a găsit ca leac tocmai un drog? Aţi înţeles de ce Andreea Bălan nu comentează nimic de multă vreme? Andreea Bălan habar nu avea că omul foloseşte droguri, dar avea oarecare bănuieli.”, susţine el.

De asemenea, omul de televiziune susţine că blondina bănuia ceva de existenţa substanţelor interzise din luna noiembrie a anului trecut, când comportamentul actorului s-ar fi schimbat radical.

„În orice caz, avea următoarele bănuieli legate de George de acum câteva luni, din noiembrie-decembrie, de când el s-a schimbat. Omul devenise foarte ascuns, schimbat, ceva se întâmplase cu el şi chiar putea să creadă ca orice femeie, că îi place de alticneva. Era foarte îngrijorată de acest lucru, mai ales dacă vorbim de nunta frumoasă, ca-n poveşti, de acum câteva luni.”, a completat Cristi Brancu.