LIGA 1 VIRUSATĂ! Medicul unei echipe din PLAY-OFF, depistat POZITIV cu COVID-19. Încă un meci AMÂNAT

După ce magazionerul clubului Dinamo şi Teia Sponte, omul de încredere al lui Gigi Becali la FCSB, au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19, un nou caz lovește o echipă de Liga 1.

11 iun. 2020, 18:03
LIGA 1 VIRUSATĂ! Medicul unei echipe din PLAY-OFF, depistat POZITIV cu COVID-19. Încă un meci AMÂNAT

UPDATE: Partida Universitatea Craiova – FC Botoşani, care ar fi trebuit să fie prima de după pauza cauzată de pandemia de coronavirus, a fost amânată. „În acest moment pregătim adresele către cele două cluburi, le informăm că meciul va fi amânat. În acest moment se deschide o anchetă epidemiologică. Se analizează dacă vor fi izolaţi la Craiova sau la Botoşani”, a declarat secretarul general al LPF, Justin Ştefan.

Petre Rădăuceanu, medicul celor de la FC Botoşani, a fost depistat pozitiv, iar meciul cu Universitatea Craiova este pus sub semnul întrebării.

Alertă la FCSB! Omul de încredere al lui Gigi Becali, testat pozitiv cu COVID-19

„Nu am niciun simptom. Mă simt foarte bine. Am fost testat, la un loc cu toată echipa, așa cum prevede regulamentul, iar apoi am fost informat că sunt pozitiv. Vom vedea care sunt următorii pași, cei de la DSP vor decide”, a spus Petre Rădăuceanu pentru Monitorul de Botoşani.

Oficialii lui FC Botoșani speră ca meciul să nu fie anulat.

„Domnul doctor nu a avut contact cu echipa. El a mers separat, cu doar doi oficiali din club, cu mașina personală. Se va repeta testul și sper să fie negativ. Dar oricum noi am informat forurile superioare și așteptăm decizia. Totuși sperăm să se joace pentru că, repet, domnul doctor nu a avut contact cu jucătorii”, a spus finanțatorul echipei, Valeriu Iftime.

A apărut primul caz de coronavirus în Liga 1: un oficial de la Dinamo este infectat. LPF a suspendat meciurile

Reprezentanții DSP Olt urmează să efectueze o anchetă epidemiologică la Craiova, acolo unde lotul lui FC Botoşani a ajuns deja pentru meciul din etapa a 3-a din play-off.