Mircea N Stoian, atac dur la Costin Mărculescu: „Considera că e sub demnitatea lui să muncească să-şi câştige existenţa” VIDEO

Într-o intervenţie la România TV, jurnalistul Mircea N. Stoian a lansat un atac dur la adresa lui Costin Mărculescu. Acesta a spus că regretatul actor nu a realizat faptul că gloria e trecătoare şi că, odată ajuns pe culmile gloriei, nu a muncit să se menţină acolo, preferând să trăiască din amintiri.

RomaniaTV.net
12 iun. 2020, 09:04
Mircea N Stoian, atac dur la Costin Mărculescu: „Considera că e sub demnitatea lui să muncească să-şi câştige existenţa” VIDEO

Jurnalistul Mircea N. Stoian a subliniat faptul că actorul Costin Mărculescu a cunoscut succesul atunci când avea agenţia de fotomodele, agenţie care, însă, nu se afla în topul agenţiilor de fotomodele din Europa de Est. 

Compania de fotomodele a lui Costin Mărculescu n-a fost niciodată pe primul loc în Europa de Est. Ani de zile am lucrat în domeniu. Agenţia lui era pe undeva pe la mijlocul clasamentului. De la mijloc spre jos„, a precizat Mircea N. Stoian.

Jurnalistul îi reproşează regretatului Costin Mărculescu faptul că, deşi a câştigat foarte bine, a şi cheltuit pe măsură, ducând o viaţă deloc chibzuită.

Costin a câştigat foarte mulţi bani, dar la fel i-a şi cheltuit: şi-a făcut ziua de naştere la Circul Globus, a adus o mulţime de invitaţi, fotomodele. Costin a avut multe business-uri, dar s-a ruinat pentru că nu a ştiut să şi le ducă la capăt„, a spus jurnalistul.

Citeşte şi Interviu emoţionant dat de Costin Mărculescu. Era ultimul înainte să moară: „O să răsară soarele şi pe strada mea”

Mircea N. Stoian menţionează o altă greşeală majoră pe care ar fi făcut-o Costin Mărculescu şi din cauza căreia ar fi ajuns la limita sărăciei: a refuzat să înţeleagă faptul că gloria e trecătoare şi că trebuie să muncească pentru a se menţine pe culmile gloriei.

Costin ar trebui să fie un exemplu pentru cei care se gândesc că gloria ţine toată viaţa. Nu, gloria este efemeră. Iar ca să-ţi câştigi locul tău în panoplia existenţei publice, trbuie să munceşti din greu. Nu se poate să trăieşti din amintiri„, a subliniat Stoian.

Referitor la prietenii lui Costin Mărculescu, jurnalistul Mircea N. Stoian a precizat că acesta a avut mulţi prieteni care l-au ajutat tot timpul, dar că el avea probleme financiare care nu se mai sfârşeau pentru că refuza să muncească oriceţ

Costin a avut foarte mulţi prieteni care l-au ajutat: Pepe, Mitoşeru, Oana Zăvoranu, Capatos l-au ajutat la greu. Şi eu am încercat de câteva ori să-l ajut cât am putut şi cum am putut. Dar Costin trăia din amintiri. El credea că odată ajuns pe culmile gloriei, e sub demnitatea lui să accepte rolul de colaborator la un teatru sau să facă altceva să-şi câştige existenţa. De aici şi problemele financiare şi problemele de imagine”, a conchis Mircea N. Stoian.