Horoscop SAPTAMANAL 9-14 FEBRUARIE 2021. Saptamana Sfantului Valentin

Iata horoscop saptamanal pentru 9-14 FEBRUARIE 2021. Incepe saptamana cu o spectaculoasa alianta intre Luna in realistul Capricorn si Uranus, planeta inovatiei si a adevarului, in Taur.

08 feb. 2021, 22:44
Horoscop SAPTAMANAL 9-14 FEBRUARIE 2021. Saptamana Sfantului Valentin

Horoscop SAPTAMANAL 9-14 FEBRUARIE 2021. Ai sansa sa mai misti putin lucrurile, sa faci ordine, astfel incat sa poti merge mai departe. De asemenea, saptamana este legata de doua planete ale norocului – Venus si Jupiter – ambele aflate in Varsator. O schimbare se prefigureaza la orizont, mai ales ca Uranus si Saturn se afla intr-un unghi tensionat. Mai mult, se simt deja puternicele vibratii ale Lunii noi in Varsator.

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Horoscop SAPTAMANAL 9-14 FEBRUARIE 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Draga Berbec, este o saptamana in care simti energia de a te dedica ambitiilor profesionale, pentru ca vei avea energia si dinamismul de a le implini pana la capat. Abilitatile tale de comunicare iti vor da instrumentele necesare implinirii obiectivelor. In amor, daca esti singur, sunt mari sanse sa intalnesti o persoana interesanta care se pare ca prefera aceleasi lucruri ca si tine. In weekend, foloseste timpul ca sa iesi si sa te distrezi, asa cum e si normal.

Horoscop SAPTAMANAL 9-14 FEBRUARIE 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Draga Taur, saptamana aceasta este ideala pentru schimbari importante in viata ta, atat profesional cat si personal. Doar timpul va arata insa daca ai luat acum cele mai bune decizii. Depinde doar de tine sa combini ratiunea cu emotia ca sa poti face cea mai buna alegere. Emotional vorbind, starea de singuratate te poate ajuta sa descoperi noi aspecte despre tine insuti. Sa iti petreci timpul liber facand activitati ce iti hranesc sufletul si iti fac multa placere.

Horoscop SAPTAMANAL 9-14 FEBRUARIE 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Draga Gemeni, in aceasta saptamana este bine sa te gandesti foarte intens ca sa iti poti demara planurile si pune in actiune, la un nivel financiar si profesional asa cum iti doresti. Fii atent la tranzactiile tale pentru ca pot aparea unele surprize neplacute. Ai incredere in intuitia ta cand vine vorba de decizii importante si nu te lasa dus de nas de cuvintele oamenilor care vor binele dar care nu iti cunosc nevoile. In preajma weekendului, norocul va fi de partea ta si vei fi ajutat sa faci pasi spre implinirea unui vis. Viata amoroasa se anunta a fi in regula, inceteaza sa repeti aceleasi greseli.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop Mariana Cojocaru 7- 13 februarie 2021. Axa Dragonului aduce tensiuni

Horoscop DRAGOSTE saptamanal 8-14 FEBRUARIE 2021. Ce aduce saptamana Sfantului Valentin!
Horoscop dragoste saptamanal pentru 8-14 FEBRUARIE 2021. Este saptamana iubirii, Iar planetele se aliniaza perfect pentru a celebra relatiile pe termen lung. Venus si Jupiter, aflate in Varsator, te sprijina in a relua anumite relatii sau de a fi mai spontan in altele. Gandeste-te la lucrurile pe care le ai de impartasit intr-o relatie si mai putin la diferentele dintre voi. Vei vedea si rezultatele.

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop dragoste Berbec
Traversezi o perioada confuza. Nu este indicat sa iei decizii importante in aceasta saptamana. Abia spre finalul saptamanii se mai linistesc apele si vezi lucrurile mai clar. Incearca sa vezi si punctul de vedere al partenerului. Ai multe de invatat de la el. Daca esti singur, ai o aura proaspata care va atrage ca un magnet persoanele de sex opus. Vei primi multe complimente.

Horoscopul dragostei Taur
Daca tu si partenerul va uniti fortele, nimic nu vas ta in cale. Sunteti foarte puternici impreuna. Ideile voastre pot schimba lumea. Si in plan profesional, si in plan personal, aveti planuri mari. Poate urmeaza o casatorie, poate urmeaza un mostenitor. Vestile sunt imbucuratoare. Daca esti singur, renunta la victimizare. Actioneaza si pot iesi focuri de artificii din dormitorul tau. Schimba-ti atitudinea si vei vedea imediat rezultatele.

Horoscop dragoste Gemeni
Esti suspicios la fiecare propunere a partenerului. Descosi fiecare idee pe care o are, indiferent cat ar fi de inocenta. Imaginatia ta este, intra-adevar, foarte bogata, insa nu trebuie sa-ti inchipui mai mult decat este. Lasa-ti creativitatea sa lucreze in dormitor. Foloseste-te de decor, muzica, flori. Creeaza o atmosfera pe care sa nu o uitati prea curand amandoi. Daca esti singur, sunt sanse mari sa-ti gasesti jumatatea. Nu te incuia in casa. Iesi mai des, nu refuza invitatiile prietenilor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.