Horoscop Mariana Cojocaru 7- 13 februarie 2021. Axa Dragonului aduce tensiuni

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 7- 13 februarie 2021. Tensiuni în relație pentru trei zodii, citeşte previziunile pentru fiecare semn astral.

05 feb. 2021, 11:30
Horoscop Mariana Cojocaru 7- 13 februarie 2021. Axa Dragonului aduce tensiuni

Horoscop Mariana Cojocaru 7- 13 februarie 2021 pentru zodia BERBEC
Berbec- Pe data de 12 februarie începe Anul Nou Chinezesc. Vom intra în Anul Bivolului de Metal. Un an al incertitudinilor, din foarte multe puncte de vedere. Cum echivalentul vostru lunar în Zodiacul Chinezesc este Dragonul, va trebui să fiți cu mare băgare de seamă la schimbările care se anunță (carieră, familie și dragoste, sănătate). Inclusiv chestiuni care țin de justiție/controale, credite etc.

Horoscop Mariana Cojocaru 7- 13 februarie 2021 pentru zodia TAUR
Taur- Echivalentul vostru lunar în Zodiacul Chinezesc este Șarpele, de aceea în acest an trebuie să înțelegeți că vă fi un an greu, nu cum spun alții care nu se pricep, că nu au trăit și nu au studiat Astrologia Orientului Îndepărtat. Eu am trăit acolo cinci ani de zile și le știu inclusiv obiceiurile. Să vedeți ce tensiuni vor exista în relații compatibile și incompatibile, sănătate și virtutea carierei karmice.

Horoscop Mariana Cojocaru 7- 13 februarie 2021 pentru zodia GEMENI
Gemeni- La voi echivalentul este Calul în Zodiacul Chinezesc, iar Anul Bivolului de Metal va fi unul foarte încercat. Unde? Pe business și carieră, sentimente și sănătate, copii și contracte, separări și divorț. Ce credeți că era și este compatibil, se va dovedi a fi cum nici cu gândul nu gândiți. Explicații văd pe Axa Dragonului și căi prin care să înțelegeți cum vă puteți descurca și orienta. Tranziție socială.

Horoscop Mariana Cojocaru 7- 13 februarie 2021pentru zodia RAC
Rac- Capra sau Oaia sunt animalele domestice din Zodiacul Chinezesc care vă reprezintă. Racul pur nu a putut fi domesticit, chiar dacă acum există ferme cu crescătorii de raci. Axa Dragonului e cu ochii pe carieră și poate anuța blocaje. Inclusiv în dragoste, relația cu cei mici și orientarea lor în viață pe viitor. Pot exista tensiuni și probleme grele de comunicare, inclusiv cu rude de gradul unu și doi.

Horoscopul Mariana Cojocaru pentru zodia LEU
Leu- Echivalentul lunar în Zodiacul Chinezesc este Maimuța. Vizează asocierile și parteneriatele lucrative(carieră). Cum cu Axa Dragonului nu este de joacă, să vedeți tensiuni și probleme și în cuplu(dragoste), chiar la cei care au parteneri și jumătăți. Mulți nu știu că această Axa visează noua orientare socială și profesională, deoarece cariera karmică spune că orbecăiți în căutare de noi soluții.

Horoscopul săptămânal pentru zodia FECIOARĂ
Fecioara – Nativele și nativii acestei zodii au echivalent Cocoșul în Zodiacul lunar Chinezesc. În Anul Bivolului de Metal vă puteți trezi cu surprise mari în multe segmenente existențiale importante. Mă refer la planul afectiv, conceperea de copii și chiar în relația cu copiii și nepoții din dotare. Sănătatea este marcată de Axa Dragonului Karmic și afecțiunile pot fi ascunse, secrete, greu de depistat…

Horoscop Cassandra weekend. Ce zodii îşi schimbă destinul, KARMA GREA în aceste zile
Horoscopul săptămânal pentru zodia BALANȚĂ
Balanța – Echivalentul lunar în Zodiacul Chinezesc este Câinele. Ați văzut ce căini are Președintele Putin (Câine) în preajma lui, căci este Balanță. Câini de care se ocupă cu mare aplecare, căci e mare iubitor de animale. La noi, cei mai mulți, în loc să dea un codru de pâine unii câine, distrug tot. Inclusiv natura. Ne mai mirăm că se deșertifică țară.

Citeşte mai multe pe kfetele.ro


loading...
Partenerii noștri