Tânărul care a murit în accidentul de pe Autostrada Soarelui şi-a salvat fiul în ultima clipă. Detalii cutremurătoare

Tânărul în vârstă de 35 de ani, care şi-a pierdut viaţa duminică într-un accident cumplit pe Autostrada Soarelui, si-a salvat copilul de la moarte. A luat decizia banală de a-și muta micuțul intr-o alta mașină, cu doar câteva minute înainte de tragedie.

25 iun. 2020, 06:06
Tânărul care a murit în accidentul de pe Autostrada Soarelui şi-a salvat fiul în ultima clipă. Detalii cutremurătoare

Tânărul în vârstă de 35 de ani îşi sărbătorise aniversarea chiar cu o zi înainte de tragedie. Acesta parcă şi-a presimţit moartea, deoarece cu doar câteva minute înainte de accident a oprit într-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui şi şi-a mutat copilul în maşina părinţilor săi, pentru că dorea să fumeze o ţigară şi nu voia să facă acest lucru în prezenţa celui mic. La scurt timp a avut loc tragedia. 

Accidentul s-a produs la kilometrul 36 al Autostrăzii A2, în zona localității Fundulea din Călărași, pe sensul către Constanța. Mașina în care se aflau 3 persoane s-a izbit de glisiera mediană. În urma impactului, tânărul de 35 de ani a murit. Cei trei pasageri, două tinere de 27 și 35 de ani și un bărbat de 25 de ani, au fost răniți.

Accidentul a fost semnalat și de Centrul Infotrafic al Poliției.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că un autoturism a lovit glisiera mediană pe Autostrada A2, la kilometrul 36, în zona localității Fundulea, județul Călărași, pe sensul dinspre București spre Constanța. Trei persoane au fost rănite, fiindu-le acordate îngrijiri medicale la fața locului. Traficul se desfășoară dirijat pe prima bandă și pe cea de urgență”, se afirmă într-o informare.

Citeşte şi Maşină de fiţe făcută praf pe autostrada A2. Şoferul a murit