Maşină de fiţe făcută praf pe autostrada A2. Şoferul a murit

Un grav accident produs duminică seară pe Autostrada A2 s-a soldat cu moartea unui șofer de 35 de ani. Mașina sa, un Porsche, a fost distrusă în urma impactului cu parapetul de pe mijlocul drumului, scrie observatornews.ro.

RomaniaTV.net
22 iun. 2020, 08:39
Maşină de fiţe făcută praf pe autostrada A2. Şoferul a murit

Cei trei pasageri ai mașinii au fost răniți. Unul dintre pasageri a fost descarcerat.

Accidentul s-a produs la kilometrul 36 al Autostrăzii A2, în zona localității Fundulea din Călărași, pe sensul către Constanța. Mașina în care se aflau 3 persoane s-a izbit de glisiera mediană, din motive, deocamdată, necunoscute.

În urma impactului, șoferului Porsche-ului alb, un tânăr de 35 de ani, a murit. Cei trei pasageri, două tinere de 27 și 35 de ani și un bărbat de 25 de ani, au fost răniți. Accidentul a fost semnalat și de Centrul Infotrafic al Poliției.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că un autoturism a lovit glisiera mediană pe Autostrada A2, la kilometrul 36, în zona localității Fundulea, județul Călărași, pe sensul dinspre București spre Constanța. Trei persoane au fost rănite, fiindu-le acordate îngrijiri medicale la fața locului. Traficul se desfășoară dirijat pe prima bandă și pe cea de urgență”, se afirmă într-o informare.

Conform martorilor, unul dintre cei trei pasageri a fost descarcerat și preluat în stare gravă. Mai multe ambulanțe au intervenit în zonă, în timp ce traficul a fost temporar afectat.

Tânărul de 25 de ani are fractură de femur, pasagera de 27 de ani a suferit un politraumatism, iar tânăra de 35 de ani a suferit fracturi la membrele inferioare.


loading...
Partenerii noștri