Ce a păţit amanta lui Vasile Turcu, după moartea afaceristului. Familia lui s-a răzbunat CRUNT

Vasile Turcu a murit în 2017, fiind găsit de soția sa spânzurat în sala de fitness din incinta vilei de pe Nicolae Caranfil. Afaceristul a ajuns la spital, acolo unde a mai supraviețuit doar opt zile. 

25 iun. 2020, 18:44
Ce a păţit amanta lui Vasile Turcu, după moartea afaceristului. Familia lui s-a răzbunat CRUNT

Vasile Turcu ar fi avut probleme mari cu banii, dar și cu legea, fiind anchetat în mai multe dosare grele. Durerea cea mai mare a acestuia ar fi fost faptul că amanta, Gabriela Grosu, pentru care făcuse o adevărată pasiune, l-ar fi părăsit și ar fi rămas și cu o mare parte din averea sa.

Familia lui Vasile Turcu, EXECUTATĂ SILIT. Ce datorii a lăsat în urmă fostul boss de la DINAMO

Gabriela Grosu a reușit să rămână cu câteva milioane de euro printr-o schemă extrem de simplă. Prin 2015, Vasile Turcu a început să se teamp că organele legii i-ar putea pune sechestru pe avere, așa că a trecut mai multe bunuri pe numele amantei. Într-un moment în care rămăsese fără lichidități, afaceristul i-ar fi cerut frumoasei brunete să vândă două proprietăți, însă aceasta a refuzat. Mai mult, ea l-ar fi părăsit pe Vasile Turcu!

Băieţii lui Vasile Turcu, hărţuiţi de CLANUL DUDUIANU. Aceştia au cerut protecţie la alţi interlopi din Capitală

Conform surselor impact.ro. Gabriela Grosu nu mai locuiește în aceste momente în țară și ar fi plecat chiar din cauza familiei Turcu: „Marius și Adrian nu au lăsat lucrurile așa, au terorizat-o, i-au spus să înapoieze ceea ce a furat de la tatăl lor. Au căutat-o mult timp pentru a sta de vorbă față în față. La un momentan dat, fata a dispărut din peisaj și nimeni nu mai știe de ea. Nici nu știm exact ce și dacă familia Turcu a mai reușit să recupereze ceva”.