Băieţii lui Vasile Turcu, hărţuiţi de CLANUL DUDUIANU. Aceştia au cerut protecţie la alţi interlopi din Capitală

Fiii lui Vasile Turcu au probleme mari după moartea tatălui lor. După ce CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit în exclusivitate că interlopul Sefor a pus mâna pe Bentley-ul lui Vasile Turcu după moartea milionarului, astăzi revenim cu noi informaţii legate de familia Turcu. 

17 apr. 2017, 09:53
Băieţii lui Vasile Turcu, hărţuiţi de CLANUL DUDUIANU. Aceştia au cerut protecţie la alţi interlopi din Capitală

Datoriile pe care fiii lui Vasile Turcu, Adrian şi Marius, le-au moştenit de la tatăl lor sunt departe de a fi stinse, scrie cancan.ro. După ce Sefor, unul dintre liderii clanului Duduianu, a intrat în posesia Bentley-ului, cei doi fii ai lui Vasile Turcu mai au de restituit 180.000 de euro clanului Duduianu. Bentley-ul care a intrat deja în posesia lui Sefor a fost evaluat la 70.000 de euro.

Citeşte şi Presupusa amantă a lui Vasile Turcu: „O să-i aprind o lumânare la biserică!”

Datoria de 250.000 de euro la Duduieni fusese făcută de unul dintre fiii lui Vasile Turcu, însă fostul acţionar al lui Dinamo aflase de ea şi, practic, o preluase.

Presaţi în continuare de Duduieni să le plătească în întregime datoria, fraţii Turcu au apelat la măsuri disperate: au contactat mai mulţi interlopi din Bucureşti care, în schimbul unei taxe de protecţie, să îi ţină pe Duduieni departe de ei.

Fostul acţionar de la Dinamo nu e singurul personaj cunoscut care a fost finanţat de cămătarii din clanul Duduianu. 

Citeşte şi Averea dinamovistului Vasile Turcu a ajuns deja la INTERLOPI. Cine se plimbă cu Bentley-ul fostului om de afaceri FOTO

Sefor, alături de unul din fraţii săi, cunoscut drept „Prinţul”, i-au împrumutat bani altui milionar, prieten pe vremuri cu Vasile Turcu! Nae Nicolae, decedat pe 17 iulie 2013, după ce limuzina lui (tot Bentley) a fost spulberată de tren, a lăsat în urmă, numai către „Sefor” şi „Prinţul”, datorii în valoare de 800.000 de euro, dar avea şi o avere consistentă. Prin oraş se vorbeşte că, atunci când văduva lui Nae Nicolae voia să-i ridice trupul de la INML, vila lor din Pipera a fost spartă. Hoţii căutau colecţia impresionantă de ceasuri a lui Nae Nicolae, dar şi alte obiecte de valoare, majoritatea de artă, iar Duduienii n-ar fi fost străini de această întâmplare!