Tatăl cântăreței Nicki Minaj, ucis la New York. Șoferul a fugit de la locul tragediei

Tatăl lui Nicki Minaj a fost ucis la New York de un șofer care l-a lovit cu mașina, iar apoi a fugit de la fața locului.

15 feb. 2021, 17:33
Tatăl cântăreței Nicki Minaj, ucis la New York. Șoferul a fugit de la locul tragediei

Tatăl lui Nicki Minaj a fost ucis la New York de un șofer care l-a lovit cu mașina, iar apoi a fugit de la fața locului.

Tatăl cântăreței rap, Robert Maraj, mergea pe un drum din Long Island, vineri noaptea, când a fost spulberat de mașină.

Șoferul a fugit de la locul accidentului, iar victima de 64 de ani a ajuns la spital. Acolo a murit a doua zi, potrivit ABCNews.

Ancheta în acest caz este încă în desfășurare. Un purtător de cuvânt al poliției a confirmat că bărbatul lovit care a murit este chiar tatăl cântăreței.

Până în momentul de față Nicki Minaj nu a făcut nicio declarație publică legată de acest incident nefericit.

Nicki Minaj, pe numele său real Onika Tanya Maraj, e rapperiță, cântăreață, compozitoare șiactriță americană. Are 38 de ani și s-a născut în Trinidad și Tobago. Încă de când era mică a iubit actoria și muzica, a cântat la clarinet și a jucat în numeroase spectacole de teatru.

Și-a făcut numele cunoscut și în lumea muzicii, lansând primul său său album în anul 2010, numit Pink Friday. Așa a ajuns să fie numită „regina muzicii hip-hop/rap”.

În ceea ce privește relația pe care Nicki Minaj o avea cu tatăl ei, artista a povestit într-un interviu că tatăl o bătea pe mama ei, în cele din urmă incendiind casa în care locuiau. Nicki a vrut să-și omoare tatăl pe vremea când era încă un copil, deoarece nu mai suporta bătăile pe care mama ei le primea și faptul că tatăl venea acasă băut și drogat, purtându-se agresiv cu cele două. Părinții s-au despărțit, iar acela a fost momentul în care Nicki a decis că trebuie să schimbe ceva în viața ei. A lucrat în mai multe locuri de acolo, ca barman, ca ospătar, dar în cele din urmă s-a apucat de rap , fiind descoperită pe MySpace de către un impresar. După această perioadă a urmat o colaborare cu rapperu-ul Lil Wayne, care are o casă de discuri, moment ce a lansat-o în cariera solo.

Citiți și Celebra cântăreaţă Nicky Minaj este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă: „Sunt extrem de emoţionată”