Bianca Drăguşanu, înregistrare BOMBĂ în casa lui Bădălău: „Calmează-te! Lasă cuțitul jos”

Bianca Drăguşanu apare într-o înregistratre bombă în casa lui Gabi Bădălău, alături de Iulia Sălăgean, fosta soţie a lui Alex Bodi. Blondina este acuzată că ar cere bani în schimbul unor servicii sexuale, dar şi de faptul că ar consuma substanţe interzise.

22 feb. 2021, 17:05
Bianca Drăguşanu, înregistrare BOMBĂ în casa lui Bădălău: „Calmează-te! Lasă cuțitul jos”
Bianca Drăguşanu, înregistratre BOMBĂ în casa lui Bădălău

Bianca Drăguşanu, înregistratre BOMBĂ în casa lui Bădălău. „Mi-a zis Valentin că te-ai dus la Tulcea și i-ai cerut 10.000 de euro lu’ unu’”, spune Gabi Bădălău, care este corectat: „15.000”.

Citeşte şi: Răsturnare de situație în divorțul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. Înregistrarea care scoate totul la lumină: A încercat să își taie venele pentru ea!

Bianca Drăguşanu, înregistratre bombă în casa lui Gabi Bădălău

La discuţie, au luat parte și Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, dar și Valentin Brăescu, prieten al celor două femei. La un moment dat, Bianca s-a enervat şi a luat de pe masă un cuțit. „Calmează-te! Lasă cuțitul jos”, se aude spunând Iulia Sălăgean, potrivit Cancan.ro.

Apoi, atât Iulia, cât și Valentin, au acuzat-o pe Bianca Drăgușanu de mai multe lucruri, cei doi afirmând că au și dovezi în acest sens. „Trăgeai linii cu Mutu”, se aude spunând Iulia Sălăgean, în timp ce Valentin Brăescu spune: „Te-a luat tot Bucureștiul. Trăgeai linii”.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat

Bianca Drăgușanu

și Gabi Bădălău par că au revenit la sentimente mai bune după ultima ceartă. Fosta asistentă tv a postat o serie de imagini în mediul online prin care dă de înțeles că a avut loc o împăcare, iar fostul soț a Claudiei Pătrășcanu a revenit în viața sa.

Recent, Bianca Drăgușanu a postat în mediul online câteva imagini care sugerează o împăcare. Vedeta a fotografiat o inimă mare, roșie, în centrul căreia a plasat litera „G”, fapt ce i-a trimis imediat cu gândul pe internauți la o împăcare cu Gabi Bădălău. „Să te întâlnesc a fost întâmplarea mea preferată”, a scris Bianca Drăgușanu.

Înainte de despărțire, cei doi păreau că au planuri mari împreună. Se vorbea despre o relație perfectă și despre planuri de nuntă. „Gabi așteaptă divorțul de Claudia Pătrășcanu ca să poată să facă nunta cu Bianca Drăguşanu. Au discutat deja despre mutarea Biancăi în una dintre casei lui. Au decis să-și construiască relația încet, discret, fără mare tam-tam. El o tratează ca pe o prințesă și are susținerea familiei lui, în ciuda a tot ce s-a spus.  Gabi este un înger pentru Bianca. O iubește, o răsfață, este bărbatul perfect pentru ea”, a declarat unul dintre prietenii cuplului Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău în urmă cu ceva timp.