Bianca Drăguşanu, în război cu Poliţia. A deschis proces la judecătorie

Bianca Drăgușanu se judecă cu Poliția Capitalei după ce a fost amendată pentru că ar fi încălcat legea privind măsurile de protecție anti-COVID-19, participând la o petrecere într-un local din Herăstrău.

21 feb. 2021, 09:19
Bianca Drăguşanu, în război cu Poliţia. A deschis proces la judecătorie

Bianca Drăgușanu a dat în judecată Direcția Generală de Poliție a Municipiului București după ce a fost amendată pentru că ar fi participat la o petrecere în timpul panedmiei de coronavirus. Acțiunea în contencios a fost depusă joi dimineața, la Judecătoria Sectorului 1 și vizează anularea unui proces verbal de contravenție din 6 februarie 2021.

Citeşte şi: Petrecere cu Adi Minune şi Tzanca Uraganul, spartă de polițişti în Bucureşti

Bianca Drăguşanu susține că nu a încălcat nici o regulă pentru că a plecat de la localul respectiv înainte de ora 23:00, scrie wowbiz.ro.

”Eu la ora 23 m-am ridicat și am plecat. Nu știu la ce oră a ajuns poliția. După cum am văzut, poliția a venit însoțită de televiziuni. Am înțeles că s-au dat și amenzi, au fost amendate 30 de persoane. Ce mi s-a părut un pic exagerat este că s-a spus că nu se purtau măști și că nu era distanțare. Eu am pus niște imagini și asta vreau să spun: că era distanțare. Aveam o masă între noi și ceilalți oameni iar măștile s-au purtat de cei care ne-au servit.
Cei care au venit la masă nu au purtat măști. Am consumat mâncare, am băut apă, alcool nu consum deloc. Noi eram trei la masă”, a spus Bianca Drăgușanu.

Amenda contestată de Bianca Drăguşanu a fost emisă în 6 februarie după o petrecere la un local din zona Herăstrău. Printre vedetele amendate în acea seară s-au aflat şi manelistul Adrian Minune, Puya, Antonia și Alex Velea.

Petrecăreţii au primit fiecare o amendă de 500 de lei, iar organizatorul petrecerii a fost sancţionat cu 2000 de lei.

 

Petreceri fără limite în pandemie. Vedetele au uitat de restricţii şi au încins ringurile de dans

Sute de tineri au sfidat din nou pandemia şi in acest weekend. Cluburile din Capitala au fost pline si azi-noapte, asta desi, suntem in plina pandemie si e interzis acest lucru. Printre petrecareti s-au aflat si mai multe vedete care nu s-au temut sa posteze imagini pe retelele de socializare.

Printre ele se numără și focoasa Loredana Chivu, care nu a putut sta departe de ringul de dans.

Nelipsit de la seara de distracție a fost și faimosul cântăreț Lino Golden. Împreună cu Mario Fresh și alți prieteni de ai lui a făcut senzație pe scenă.

Fără nici o inhibiție s-a distrat și fiica lui Vadim Tudor, Jeni, care alături nepoata lui Țiriac și pietenele ei au incendiat atmosfera.

Oana Roman în schimb a preferat ceva mai tradițional și a dansat pe ritmuri machedonești. La petrecerea cu lăutari a fost prezentă și fica vedetei.


loading...