Nuntă cu peste 200 de invitaţi în familia Simonei Halep. Poliţiştii şi jandarmii au descins la petrecere VIDEO

Descinderi în forță la o nuntă cu 220 de persoane organizată la o terasă din Constanța. Polițiștii și jandarmii ar fi oprit chiar nunta verișoarei Simonei Halep.

RomaniaTV.net
26 iul. 2020, 19:39

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-au autosesizat în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 20.00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanța.

Astfel, la fața locului s-au deplasat 28 de polițiști de ordine publică, investigarea criminalității economice, criminalistică și rutiera pentru efectuarea primelor verificări. S-a constantat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziționate cu respectarea distanței de 2 metri, iar numărul invitaților depășea 50 de persoane.

Totodată, reprezentanți din cadrul Direcției de Sănătate Publică și inspectori de la Protecția Consumatorului fac verificări de specialitate în ceea ce privește respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

„Am avut o nuntă mai măricică, vreo 200 de persoane. Terasa are 600 de locuri, poliţia şi 122 de jandarmi, nu dă voie intre decât 50 de persoane”, a spus Nicu Terzi, patronul restaurantului Colonadelor, pentru Replica.

În urma descinderilor, la care au mai participat şi comisarii OPC, prin Horia Constantinescu, dar şi Poliţia Locală, petrecerea s-a încheiat, iar invitaţii au plecat acasă.

Au mai rămas 50 de persoane la terasă.

În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, conform art. 352 din Codul Penal, au transmis reprezentanţii IPJ.