Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi LUNI 27 IULIE 2020. Nu e suficient sa visezi! Actioneaza!

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 27 IULIE 2020. Saptamana incepe in cel mai romantic mod posibil. Jupiter face sextil cu Neptun, Venus face cuadratura cu Neptun si simti "furnicaturi". Te vor trezi rapid din visare Marte si Mercur. Dar acesta nu este neaparat un lucru rau. Poate ca este momentul sa si actionezi, nu doar sa visezi.

RomaniaTV.net
27 iul. 2020, 06:55
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi LUNI 27 IULIE 2020. Nu e suficient sa visezi! Actioneaza!
Horoscop 31 ianuarie 2021

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Tot felul de mistere te pot chema spre ele, fie ca este vorba de emotia de a vizita un loc nou misterios si a-i explora tainele sau ca inveti mai multe despre un subiect intrigant pentu tine. Dar poate ca inima omului contine si ea un mare mister ce trebuie descoperit ca sa intelegi mai bine o persoana. Iesiti impreuna spre o aventura misterioasa si astfel va veti apropia si mai mult.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Sunt multe pe care le doresti realizate, dar pentru asta te ajuta sa ai obiective foarte clare si un sentiment de a prioritiza lucrurile. Ai un focus puternic pe sectorul psihologic al vietii tale acum, fapt te poate influenta sa iti limitezi potentialul prezent din cauza unor eforturi trecute care poate nu ai functionat si ai pierdut increderea. Simte-te din nou imputernicit. Prezentul e o cu totul alta oportunitate de a trai oferita de Univers.

Daca vrei sa imi scrii despre ce simti, ce te apasa, sunt AICI si te astept. Cristina Sfatulparintilor.ro

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Esti predispus sa nu ai prea multa disciplina, insa ai putea sa dai dovada de gandire in exces in dorinta ta de a rezolva ceva. Daca e vorba de un obiectiv sau de o ambitie personala, da-ti voie sa fii implicat in activitati mai relaxante ca sa poti gasi raspunsurile ce vor veni astfel mai repede spre tine. Si un vizitator poate aparea cu o sugestie perfecta. Ramai atent in jur.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.