Horoscop 29 iulie 2020. Când o uşă se închide, o alta se deschide

Horoscop 29 iulie 2020. Contextul astral al zilei le aduce nativilor din mai multe semne zodiacale una caldă, una rece. Problemele care pot părea la unele zodii, mai cu seamă în sectorul profesional şi partenerial, sunt doar aparente. În realitate, este vorba de uşi care se închid pentru a se deschide altele către perspective mult mai favorabile, aducătoare de mai multe satisfacţii.

RomaniaTV.net
28 iul. 2020, 13:09
Horoscop 29 iulie 2020. Când o uşă se închide, o alta se deschide

BERBEC

Azi, v-aţi putea lovi astăzi de niște critici din partea celor dragi, critici de natură constructivă, însă aveţi tendinţa de a le lua mult prea personal și de a le întoarce împotriva lor. Este posibil ca unii dintre voi să fie trași la răspundere pentru o acțiune sau decizie mai veche.

TAUR

Contextul astral al zilei favorizează inflexibilitatea, opiniile rigide, încăpățânare în susținerea unei idei, iar aceste aspecte v-ar putea pune piedici într-o negociere. Nu intenţionaţi să cedaţi până ce nu iese ca voi, nu veţi fi dispuși să treceţi cu vederea sau să iertaţi greșelile celor din jur.

GEMENI

Aţi putea primi o propunere interesantă din partea unor prieteni și aţi putea da curs unui plan de petrecere a timpului liber altfel decât până acum. Provocările vă incită și vă avântaţi cu încredere în necunoscut, impresionându-i pe cei din jur. 

RAC

Contextul astral impactează puternic sectorul financiar. Este vorba despre achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Atenţie la salariul primit de la un loc de muncă! este posibil ca, urmare a unei erori, să vă fie viraţi mai puţini bani în cont.

LEU

Astrele vă recomandă să vă ocupaţi de relaţiile parteneriale şi de colaborările în care sunteţi implicaţi. Se pare că sunteţi nemulţumiţi de modul în care au evoluat lucrurile într-un proiect comun, însă problema s-ar putea să fie doar la voi.

FECIOARĂ

Sunteţi puşi pe şotii, dar ceilalţi nu prea au chef de glumele voastre. În privinţa prietenilor se vor repune în discuţie chestiuni mai vechi ce nu au fost înţelese corect sau au rămas nerezolvate. 

BALANŢĂ

Azi, aveţi parte de trăiri interioare puternice, intense și nu este exclus ca o serie de gânduri să vă bântuie mintea și să vă provoace frământări. Veţi reuşi să comunicaţi cu sinele interior și veţi dori cu ardoare să vă debarasaţi de unele idei învechite, de unele amintiri care nu vă dau pace. 

SCORPION

Este o zi în care cel mai bine ar fi să staţi departe de conflicte și de dialoguri în contradictoriu, mai ales cu autoritățile. Este posibil ca unii dintre voi, mai cu seamă cei care au funcţii mai mari, să-și piardă funcția sau să fie retrogradaţi. Necazul e doar aparent. În curând, vi se va deschide o altă uşă, spre o carieră mult mai promiţătoare şi mai plină de satisfacţii. 

SĂGETĂTOR

Azi, sunteţi confuzi cu privire la o relație partenerială, fie contextul este legat de persoana iubită, fie de un partener de afaceri. În orice caz, nu veţi mai dori să continuaţi în aceeași formulă de până acum.

CAPRICORN

Fie că este nevoie de cumpărături necesare traiului zilnic, fie că vreţi să ajutaţi pe cineva drag cu bani, cadouri sau favoruri, fie că trebuie să achitaţi facturi și taxe, tot veţi avea mai puțini bani în buget la finalul zilei. Bine ar fi să cumpăraţi și să oferiţi strictul necesar, chiar dacă imboldurile de a fi generoşi sunt la cote mari.

VĂRSĂTOR

Întâlnirile și dialogurile cu prietenii sunt interesante și pline de neprevăzut. Este posibil să revedeţi o cunoștință mai veche, de care nu mai știaţi nimic de mult timp. Ar fi bine să fiţi, totuşi, discreţi. Evitaţi să vă dezvăluiţi planurile și intențiile.

PEŞTI

Relațiile parteneriale sunt tensionate și cu greu se poate cădea la pace. Ar fi bine să rămâneţi implicaţi doar în colaborarile și parteneriatele care vă pun în valoare suficient de mult încât să merite tot efortul şi tată energia investite.