Biletul zilei pariuri1x2.ro: Încheiem luna pe plus! Aici, un nou combo

Cota 2 oferită ieri a fost câștigătoare, varianta garantându-ne încheierea pe profit a lunii iulie.

RomaniaTV.net
30 iul. 2020, 08:04
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Încheiem luna pe plus! Aici, un nou combo

Cel de-al 16-lea bilet ”verde” din această lună a fost compus din ponturile pe minimum două goluri marcate în Sassuolo – Genoa, scor 5-0, 1x în Trabzonspor – Antalyaspor, finală a cupei Turciei câștigată cu 2-0 de prima echipă și 1 cu handicap 0 în Aarhus – Odense. Gazdele s-au impus cu de 2-1, reușind astfel să-și treacă în palmares o nouă participare în cupele europene.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Și astăzi ne construim biletul în cota 2, apelând la oferta de pariere pe fotbal. Trei pronosticuri simple și atent analizate, capabile să ne dubleze încă o dată investiția.

În prim-plan-ul variantei propuse este disputa de Liga 1 dintre Poli Iași și FC Voluntari. Dacă ilfovenii s-au salvat deja de la retrogradare, pentru trupa lui Mircea Rednic lucrurile sunt extrem de complicate. Iașul are nevoie disperată de fiecare punct pus în joc, pentru a încheia sezonul măcar pe loc de baraj.

Moldovenii au pierdut clar ultimul meci, scor 0-3 la Clinceni, însă pe teren propriu Iașul s-a descurcat destul de bine în precedentele două partide. Vorbim de victoria cu 3-1 în fața lui Sepsi și de remiza la 1 cu Viitorul. FC Voluntari vine după două deplasări pierdute cu același scor de 1-2 la Hermannstadt și Clinceni.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

 

Biletul zilei pariuri1x2.ro
Joi, 30 iulie
ADELAIDE – PERTH GLORY PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.22
POLI IAȘI – FC VOLUNTARI 1X COTA 1.42
STABAEK – BODO/GLIMT X2 COTA 1.16

COTA TOTALĂ: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.