Panou electoral al Alianţei USR-PLUS, demolat cu excavatorul de Primăria condusă de un edil PSD

Un panou electoral amplasat de Alianţa USR-PLUS pe şoseaua principală din Gherla a fost demolat cu excavatorul. Reprezentanţii USR susţin că nu au informaţi despre motivul înlăturării panoului, susţinând că înştiinţarea aceasta a fost una neoficială, telefonică.

RomaniaTV.net
04 aug. 2020, 13:07
Panou electoral al Alianţei USR-PLUS, demolat cu excavatorul de Primăria condusă de un edil PSD

Panoul Alianţiei USR-PLUS a fost demolat vinerea trecută, scrie publicaţia Gherlainfo.ro, care a postat şi imagini surprinse de un martor cu momentul demolării.

„Este trist şi supărător să vedem aşa ceva, mai ales în condiţiile în care acel panou a fost recondiționat, curățat și vopsit de noi, iar fiecare leu investit de USR Gherla în campanie vine din buzunarul membrilor şi nu din sponsorizări sau de la stat”, au precizat reprezentanţii USR Gherla, pentru sursa citată.

Cu o zi înainte, reprezentaţii USR Gherla susţin că au fost contactaţi de Primărie pentru a fi anunţaţi că urmează înlăturarea panoului, pe motiv că amplasarea acestuia nu este potrivită şi reduce vizibilitatea în noul sens giratoriu.

„Nu s-a invocat niciun temei legal concret, nu s-a emis niciun preaviz, nu s-au dat explicaţii suplimentare dincolo de faptul că trebuie făcut acum, urgent. Iar înştiinţarea aceasta a fost una neoficială, telefonică. Nu există o hârtie care să ateste demolarea”, au mai declarat cei de la USR.

PSD acuză Poliţia Română că îl protejează pe Nicuşor Dan: „Guvernul PNL îl pune pe Nicuşor Dan mai presus de lege”