Horoscop dragoste. Află cum poţi să-l cucereşti în funcţie de zodie

Dacă te afli într-un impas, acest articol poate să își ofere un plus de informații valoroase în ceea ce privește calitățile de cuceritoare, cele care te fac plăcută în ochii celorlalți. Dacă ești curioasă ce as să scoți din mânecă pentru te face remarcată de el și pentru ca să-i rămâi în amintire, îți recomandăm să citești în continuare acest articol.

RomaniaTV.net
12 aug. 2020, 18:04
Horoscop dragoste. Află cum poţi să-l cucereşti în funcţie de zodie

Berbec. Posesorii însemnului zodiacal al Berbecului sunt de regulă adepții lucrurilor serioase, al angajamentelor rezultate dintr-un sentiment puternic. Pe bărbații Berbec îi cuceresc femeile sigure pe sine, femeile calculate și care știu ce își doresc de la viață.

Taur. Bărbatul Taur este pasional, aventuros și îi place să urmeze trendurile, să facă ce fac și ceilalți. Tocmai din acest motiv, bărbații Taur se dau în vânt după femeile libertine care le împărtășesc nebunia și care să le fie doza zilnică de adrenalină.

Gemeni. În ceea ce îi privește pe nativii Gemeni, aceștia adoră stabilitatea într-o relație. Prin urmare aceștia își exprimă preferința pentru femeile loiale, femeile care care nu dau înapoi atunci când partenerul se află într-un impas sau are o perioadă dificilă, ci se ajută reciproc pentru a depăși acest moment.

Citeste articolul complet pe horoscop clair.ro