Bărbat prăbuşit incoştient pe trotuar, jefuit de în Bucureşti. Incidentul revoltător a fost filmat VIDEO

Scene şocante au fost filmate, miercuri, în sectorul 5 din Bucureşti, Un bărbat rănit, care s-a prăbuşit inconştient pe trotuar, a fost jefuit de un individ care a profitat de stare gravă în care se afla. Incidentul revoltător a fost filmat, iar imaginile au fost publicate pe Facebook de Jandarmeria Română.

10 mart. 2021, 12:14
Bărbat prăbuşit incoştient pe trotuar, jefuit de în Bucureşti. Incidentul revoltător a fost filmat VIDEO

Până la sosirea ambulanţei, jandarmii au fost cei care i-au acordat primul ajutor bărbatului prăbuşit inconştient pe trotuar. Acesta zăcea pe caldarăm, plin de sânge.

„Între timp, incidentul a adunat mai mulți curioși care le-au oferit jandarmilor informații noi. Bărbatul rănit fusese jefuit de un tânăr, care a profitat de starea de inconștiență a victimei, luându-i banii”, spun reprezentanții Jandarmeriei Române.

Militarii au pornit în căutarea agresorului, iar, la câteva străzi distanţă de locul în care zăcea inconştient bărbatul căzut pe stradă, a fost găsit, într-o maşină, un tânăr care corespundea descrierilor primite de la cetățeni.

„L-au oprit și legitimat, iar, în urma controlului, au fost găsiți banii pe care tânărul a recunoscut că îi furase de la bărbatul rănit”, au precizat jandarmii.

Bărbat prăbuşit inconştient pe trotuar, jefuit de în Bucureşti. Hoţul e cunoscut cu activităţi infracţionale

În urma verificărilor, anchetatorii spun că tânărul de 20 de ani bănuit de comiterea  jafului era cunoscut cu activități infracționale.

Bărbatul rănit a fost condus la spital, pentru îngrijiri medicale, iar tânărul la secția de Poliție, pentru un nou dosar penal.

Citeşte şi: Tentativă de jaf armat la sediul unei bănci în Bucureşti

La începutul lunii februarie, o tentativă de jaf armat a avut loc în sediul unei bănci în Sectorul 5 din Bucureşti. Din fericire, angajatul băncii şi-a dat seama că pistolul folosit de bărbat era de jucărie şi nu a cedat presiunilor acestuia. Într-un final, autorul tentativei de jaf a fugit.

În aceeaşi perioadă, u pensionară de 87 de ani din Capitală a trăit o experiență înfiorătoare chiar în blocul în care locuiește. A fost tâlhărită la intrarea în bloc, iar furtul a fost surprins de camera de supraveghere. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum pensionara care a ajuns în fața scării și-a deschis geanta și a scos cheile. Atunci când a intrat pe ușă, un individ a venit rapid prin prin spatele ei și i-a furat portofelul.

Având la dispoziție imaginile surprinse de pe camerele de supraveghere, polițiștii au reușit să-l identifice pe hoț.

Vorbim despre un bărbat de 46 de ani, cunoscut pentru probleme de natură infracțională.

Citeşte şi: Jaf ca în filme! Pensionară tâlhărită la intrarea în blocul în care locuiește. Hoțul a fost prins și dus la audieri