Horoscop 21 AUGUST 2020. Cine iti sunt aliatii? Ce spun runele, cărţile de tarot şi astrele

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 21 AUGUST 2020. Luna in crestere paraseste zodia Fecioara pentru a intra in zodia Balanta. Esti gata sa atragi oamenii care sa te ajute cu marele tau proiect? Un proiect ambitios care s-a nascut in preajma Lunii Noi in Leu de miercuri. Poate ca esti inca la inceput cu cercetarea, insa iti vei gasi aliati de nadejde. Luna in Balanta este perfecta pentru aceasta situatie.

RomaniaTV.net
21 aug. 2020, 02:42
Horoscop 21 AUGUST 2020. Cine iti sunt aliatii? Ce spun runele, cărţile de tarot şi astrele

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai tendinta sa fii coplesit de problemele tale, asa ca ele revin sa te bantuie. Schimba tactica si incearca sa faci lucrurile la timp, sa nu le mai amani si sa se acumuleze. Nu te sfii sa accepti contributiile celorlalti. In colaborare cu altii poti gasi solutiile necesare.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Se anunta o zi destul de emotionala pentru tine. Insa este si o buna ocazie sa iti identifici emotiile si gandurile ce iti ruleaza acum in minte. Aceasta idee te poate speria pentru ca nu esti familiarizat cu asemenea procedura, dar daca faci acest pas te vei elibera si te vei apropia de implinire emotionala. Cineva apropiat tie poate sa fie emotional iar raspunsul tau potrivit este vital acum.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Emotiile tale puternice combinate cu caracterul determinat te si ajuta sa dai maini de ajutor celor aflati in nevoie dar te pot si pune in situatii jenante. Cauta sustinere si ajutor de la un partener daca te afli in cea de-a doua situatie. Este timpul acum sa te bazezi pe acea comunicare de suflet. Sunt posibile si castiguri financiare dar evita orice contact cu oamenii in numele lor. Invata deocamdata sa muncesti de la distanta, de acasa, cat mai mult. Si fii atent si la cuvintele rostite ca sa nu ranesti pe nimeni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop TAROT ZILNIC VINERI 21 AUGUST 2020. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

Horoscop tarot  zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de VINERI 21 AUGUST 2020 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot zilnic BERBEC

6 de cupe

Cartea aduce mesajul inocentei pure, a dragostei curate, opuse sexualitatii si erotismului. Poate fi, de asemenea, simbolul unei prietenii curate, a familiei care te sprijina. Cartea arata compasiune, generozitate. De asemenea, cartea iti mai poate transmite mesajul ca numite lucruri din prezent pot fi vindecate daca te intorci la copilaria ta sau daca te intorci la inocenta pura a copilariei.

Horoscop tarot zilnic TAUR

4 de cupe

Accepta esecul sau lipsa de apreciere din viata ta. Fac si ele parte din realitatea ta si e nevoie sa mergi mai departe. Nu ignora importanta spiritualitatii, nu ezita sa ceri sfatul prietenilor apropriati in care ai foarte mare incredere. Situtia este departe de a fi tragica, asa cum ti-o imaginezi tu, insa totul pleaca de la lipsa de claritate si concentrare. Fa-ti timp pentru meditatii si introspectii si vei reusi. A venit momentul sa te „trezesti”.

Horoscop tarot zilnic GEMENI

10 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza armonia, mariajul, fericirea. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul de a avea grija cu cei din jurul tau. Urmareste care iti sunt adevaratii prieteni si nu dezvalui prea multe din planurile tale. Cineva poate sa-ti puna bete in roate, sau sa te convinga ca nu e bine. Pot aparea si neintelegeri, de aceea ar fi indicat sa nu vorbesti prea mult.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Etalare zilnica RUNE mistice VINERI 21 AUGUST 2020. Mesaje din magia supranaturalului

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 21 AUGUST 2020.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – INGUZ (cu fata in sus). Inguz indica o perioada buna sa incepi proiecte noi pentru ca ai energie si motivatie sa schimbi lucrurile in bine. Totusi, este nevoie sa tai vechile legaturi pe actualele proiecte ca sa poti incepe unele noi. Daca relatiile de familie sunt importante, acum este un timp pentru a imparti si arata apreciere pentru ei, in special daca e vorba de membri tineri de familie. Poti identifica obiecte de familie cu semnificatie speciala si sa spui celor dragi mai tineri despre ele si ce inseamna pentru tine.

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – DAGAZ. O descoperire majora iti este la indemana. Rezultatul potrivit este inevitabil dar nu e previzibil. Momentul este potrivit iar transformarea ce te asteapta este de succes in calatoria vietii tale. Zorii zilei au lasat locul luminii puternice a zilei pline. Insa tine minte sa nu te scufunzi total in viitor pentru ca ar fi ceva nesabuit de facut. Ramai in prezent.

Daca vrei sa imi scrii despre ce simti, ce te apasa, sunt AICI si te astept. Cristina Sfatulparintilor.ro

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – WUNJO, inversata. Daca ai parte de o bucurie mare, se poate intampla ca energia acestei bucurii sa fie asa de coplesitoare incat dupa ea sa urmeze o cadere. Runa iti vesteste acum sa te bucuri de bucurie si sa accepti fazele firesti ale vietii in care nu sunt numai varfuri. Ce urmeaza dupa un varf nu e cadere ci este revenire la starea urmatoare de creatie a urmatoarei bucurii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO. 

 

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, VINERI 21 AUGUST 2020

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de VINERI 21 AUGUST 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.

Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC

ONESTITATE

„Sunt in contact cu sentimentele mele reale in legatura cu aceasta situatie.”

Ai primit acest mesaj ca raspuns la intrebarile sufletului tau pentru ca Fecioara Maria vede o nevoie pentru o sinceritate de sine. Ce trebuie sa admiti in fata ta pentru o situatie curenta ce te preocupa ? Cand te gandesti la ea, ce sentimente apar la suprafata ? De ce ?

Este important sa iti inventariezi emotiile si gandurile despre orice te confuzeaza, irita sau infricoseaza. Altfel reactionezi in loc sa preiei tu controlul. Desi egoul este inspaimantat sa priveasca mai adanc, este o componenta esentiala de a vindeca aceasta situatie. Acest mesaj te ghideaza sa iti iei timp sa iti evaluezi si intelegi sentimentele. Tine minte : esti indreptatit la ele si ele nu sunt nici rele nici bune. Deseori, sentimentele sunt voci ale ingerilor ce trimit mesaje de la Dumnezeu spre tine.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR

GRATIE

„Sunt un om plin cu aceeasi frumusete si perfectiune divina ca toate celelalte creatii ale lui Dumnezeu.”

Ai primit acest mesaj pentru ca Fecioara Maria iti vede frumusetea gratioasa si ea vrea sa te ajute sa o vezi si tu in tine deasemenea. Este un mesaj pentru cresterea increderii de sine si sentimentului de valoare de sine. Pe masura ce te vei simti mai bine despre tine, actiunile tale se vor schimba in directii pozitive care vor crea un climat mai sanatos pentru tine si cei dragi. Astazi imagineaza-ti cum ar gestiona Fecioara Maria fiecare situatie cu care tu te confrunti. Imbiba-te in esenta ei pe masura ce imbratisezi cu gratie tot ce vine spre tine. Gratia ta va genera in mod natural un magnetism care atrage spre tine oameni si experiente minunate.

Daca vrei sa imi scrii despre ce simti, ce te apasa, sunt AICI si te astept. Cristina Sfatulparintilor.ro

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI

ENTUZIASM

„Spre ce simt cea mai multa pasiune, aceea este directia pe care o voi urma.”

Preocuparile tale cu privire la directia spre care sa te focusezi primesc raspuns sugerandu-ti-se sa iti examinezi incotro se afla interesele tale naturale. Ce iti place cel mai mult sa faci ? Ce aspecte trezesc sufletul tau ? Unde ti-ar placea sa aduci o diferenta mai mare ? Acestea sunt pasiunile tale si entuziasmul iti da energie si motivatie sa urmezi actiuni curajoase. Entuziasmul este o energie pozitiva contagioasa si ajuta un om sa se simta bucuros si plin de trairi bune. Fecioara Maria te roaga sa iti stralucesti lumina puternic. Lasa-i pe cei din jurul tau sa stie despre visele, scopurile, sperantele si aspiratiile tale. Zambeste, impartaseste-ti sentimentele si fii autentic si accesibil pentru ca divinitatea si ceilalti oameni sa ti se alature in entuziasmul tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO. 

 

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, VINERI 21 AUGUST 2020. Nu e vreme de stat singur!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 21 AUGUST 2020. Luna iese din meticuloasa si muncitoarea Fecioara pentru a intra in mult mai sociabila Balanta. Nu e vreme de stat singur, ci de iesit in lume. Balanta inseamna apropiere, prietenie, distractie. Balanta are nevoie de un partener.

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Respira adanc si uita de griji. Nu iti fie teama sa spui ce simti si lucreaza la crearea unei atmosfere frumoase, astfel incat petrecerea timpului alaturi de partenerul de cuplu sa nu se transforme intr-un cosmar. Daca esti singur, abordeaza persoana care te intereseaza.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Lucrurile se indreapta in directia potrivita din punctul de vedere al vieti tale sentimentale, iar persoana iubita va fi surprinsa de noile tale propuneri si initiative care vor influenta viitorul vostru comun. Esti singur? Fa primul pas si abordeaza persoana care iti face inima sa bata mai repede.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Impreuna cu partenerul de cuplu veti avea cateva momente cu adevarat binecuvantate si, totodata, va veti distra de minune facand planuri de viitor. Daca esti singur, tine ochii larg deschisi pentru ca ceea ce credeai ca e doar un flirt nevinovat se va dovedi a fi mult mai mult.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.