Alegerile locale din Capitală, pe lista de pariuri. Cât câştigi dacă pariezi pe Nicuşor Dan, Gabriela Firea sau Traian Băsescu

Cu ocazia alegerilor locale, care vor avea loc în aproximativ o lună, casele de pariuri din Capitală îşi aşteaptă pasionaţii pentru a-şi paria favoritul, care cred că are cele mai multe șanse în cursa electorală.

RomaniaTV.net
23 aug. 2020, 13:16
Alegerile locale din Capitală, pe lista de pariuri. Cât câştigi dacă pariezi pe Nicuşor Dan, Gabriela Firea sau Traian Băsescu

Favorit la casele de pariuri este în continuare Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL-USR-PLUS, iar pe locul al doilea se află Gabriela Firea, potrivit Gândul.ro.

Candidatul PMP Traian Băsescu, candidatul ALDE Călin Popescu Tăriceanu și candidatul Pro România, Ioan Sârbu sunt creditați cu șanse mici la casele de pariuri.

Fiind favorit la agențiile de pariuri, cei care pariază pe Nicușor Dan au cel mai puțin de câștigat.

Agenția Fortuna are o cotă de 1,4 pentru Nicusor Dan, 2,5 pentru Gabriela Firea, 10 pentru Traian Basescu, 100 pentru Calin Popescu Tariceanu si 20 pentru unul dintre ceilalti candidati.

Asfel că, cine pariază 100 de lei pentru candidatul Dreptei Nicușor Dan, va câștiga 140 de lei, dacă el va fi alesul pentru un mandat la Primăria Capitalei. Așadar cei care pariază pe Dan vor fi pe plus doar cu 40 de lei.

În același timp, cine pariază 100 de lei pentru încă un mandat al actualului primar General al Capitalei, Gabriela Firea, va avea de câștigat 250 de lei dacă aceasta va obține cele mai multe voturi pe data de 27 septembrie. Atfel, cei car epariază pe Firea, vor fi pe plus cu 150 de lei.

Cine dă 100 de lei în cadrul agenției menționate, pariind pe Traian Băsescu, va avea de câștigat de zece ori mai mult, și anume 1000 de lei, în cazul în care europarlamentarul PMP va fi noul primar General.