O profesoară din Oradea a murit după rapelul cu Moderna! Explicațiile medicilor

O profesoară de la Liceul German "Friedrich Schiller" din Oradea a murit în urma unei intoxicații cu o substanță necunoscută.

13 mart. 2021, 12:14
O profesoară din Oradea a murit după rapelul cu Moderna! Explicațiile medicilor
SURSĂ FOTO: OBSERVATOR

O profesoară din Oradea a murit după rapelul cu Moderna! Adriana Maria Bunea ar fi murit din cauza unei intoxicații cu o substanță necunoscută, la doar câteva zile după ce a făcut rapelul cu doza de vaccin produsă de compania Moderna.

Profesoara s-a stins din viață în seara de joi, pe 11 martie 2021, la Spitalul Judeţean Oradea, după ce, cu câteva zile mai devreme, respectiv pe 8 martie, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului în stare foarte gravă.

Citește și: Raed Arafat dă verdictul în scandalul legat de vaccinul Astra Zeneca: „România a luat decizia înţeleaptă”

Managerul spitalului din Oradea a declarat pentru presa locală faptul că diagnosticul în cazul profesoarei a fost „intoxicaţie cu substanţă necunoscută”. Cu toate acestea,  cauza morţii va fi stabilită în urma necropsiei.

O profesoară din Oradea a murit după rapelul cu Moderna! În ziua în care a ajuns la spital, profesoara ar fi primit cea de-a doua doză de vaccin împotriva COVID, însă medicii au explicat că nu există nicio legătură între doza de rapel şi moartea profesoarei.

Soţul Adrianei Bunea, profesorul Vasile Bunea, a explicat pentru bihon.ro că, în ultimele săptămâni, soţia lui s-a simţit rău în mai multe rânduri, dar nu se ştia să fi avut probleme de sănătate.

„Colectivul Liceului Teoretic German „Friedrich Schiller” anunţă, cu nemărginită durere, trecerea la cele veşnice a doamnei profesoare Bunea Maria Adriana, director al liceului între anii 2009-2014, un om de ţinută morală excepţională, un dascăl dedicat şi un coleg apreciat. Cuvintele devin prea sărace, insuficiente parcă, pentru a exprima regretul de care suntem cuprinşi noi, toţi cei care am cunoscut-o, la aflarea tristei veşti despre dispariţia sa fulgerătoare”, se arată într-o postare făcută vineri pe site-ul Liceului German din Oradea.

Citește și: O familie va fi evacuată după ce a aruncat gunoiul PE GEAM VIDEO

Ce spune Valeriu Gheorghiță

”Nu există nicio legătură între vaccinare și decesul persoanei. Cedarea organelor interne nu se poate întâmpla din cauza vaccinului. Arată o suferință preexistentă care a avut o evoluție nefavorabilă. Evenimente de acest fel apar zilnic în rândul multor persoane, dar ele nu sunt mediatizate pentru că ele nu au fost vaccinate. Multe persoane ar fi pățit chiar și dacă nu s-ar fi vaccinat. Mie îmi vin toate reacțiile adverse de la alte instituții, eu le prezint săptămânal în atenția opiniei publice și zilnic la ora 17:00.”, a spus Valeriu Gheorghiță.