O familie va fi evacuată după ce a aruncat gunoiul PE GEAM VIDEO

O familie din Pitești urmează să fie evacuată dintr-un imobil cu locuințe sociale! Totul după ce a aruncat de la geam de mai multe ori.

13 mart. 2021, 10:44
O familie va fi evacuată după ce a aruncat gunoiul PE GEAM VIDEO

O familie va fi evacuată după ce a aruncat gunoiul PE GEAM. Oamenii legii au supravegheat zona și au imortalizat momentele în care resturile menajere erau aruncate de pe fereastră. Din acest motiv, familia a fost amendată de mai multe ori.

Inițial, echipele Primăriei Pitești au făcut curățeni în cartier, însă gunoaiele continuau să apară. În zona cu pricina au fost montate camere de supraveghere, iar autoritățile au aflat cine aruncă gunoiul pe geam. O familie a fost amendată de două ori de polițiștii locali și, deoarece a apărut și a treia abatere, va fi evacuată.

Citește și: S-a stabilit cât valorează viaţa unui om. Cât va încasa familia americanului George Floyd, omorât anul trecut de poliţişti

O familie va fi evacuată după ce a aruncat gunoiul PE GEAM. Polițiștii locali vor continua să supravegheze zona. Familia cu pricina va ajunge în instanță, iar Primăria Pitești cere recuperarea sumei de 4566 de lei pentru chirie și întreținere.

„Este a treia oară în care familia din blocul cu locuințe sociale din G1 este surprinsă de camera video cum aruncă gunoaie pe fereastră! De la 1 aprilie, locatarii apartamentului supravegheat nu vor mai putea locui în G1. Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului va cere în instanță evacuarea familiei și recuperarea sumei de 4566 de lei, cât datorează municipalității Pitești la chirie și întreținere”, au anunțat reprezentanții Primăriei Pitești.

Citește și: Pârtiile sunt din nou pline, la două zile după ce premierul Cîţu a spus că din cauza schiorilor s-a trecut din nou de 5.000 de cazuri Covid pe zi GALERIE FOTO