Mega Image face angajări. Vezi ce caută şi dacă te califici

Lanţul de supermarket-uri Mega Image, parte a grupului Delhaize, a demarat o campanie de recrutare de personal pentru magazinele sale din Bucureşti. Aflaţi ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi, care sunt poziţiile pentru care se recrutează în această perioadă şi până când puteţi aplica la un job la Mega Image.

RomaniaTV.net
27 nov. 2012, 13:04
Mega Image face angajări. Vezi ce caută şi dacă te califici

Citiţi într-un material ROMÂNIATV.NET lista poziţiilor deschise la Mega Image în această perioadă, potrivit anunţurilor de recrutare publicate de companie pe site-ul de recrutare ejobs.ro.

ejobs.ro este unul dintre cei mai mari jucători din piaţa de recrutare online din România. ejobs.ro concurează pe piaţa locală de profil cu bestjobs.ro şi myjob.ro.

Mega Image recrutează în această perioadă candidaţi care să performeze în supermarketul pe care-l va deschide în luna decembrie în Otopeni Tunari.
Mega Image angajează la supermarktul din Otopeni 30 de persoane pe următoarele posturi: casier, lucrător comercial, vânzător, şef de departament.

Pentru postul de şef de departament sunt avantajaţi la angajare candidaţii licenţiaţi, potrivit anunţului de recrutare publicat pe site-ul de recrutare ejobs.ro, pe care îl puteţi consulta aici.
Te califici pentru postul de casier la Mega Image dacă ai absolvit studii medii şi ai promovat examenul de Bacalaureat, în vreme ce pentru postul de vânzător, angajatorii caută candidaţi care au obţinut calificare în acest domeniu.

Până pe 8 decembrie puteţi aplica pentru unul dintre posturile antemenţionate. Mai multe informaţii despre cum puteţi trimite candidatura pentru un job la Mega Image găsiţi în anunţul de recrutare publicat pe ejobs.ro.

Mega Image recrutează pentru un alt supermarket din Bucureşti candidatul potrivit pentru postul de contabil facturi mijloace fixe. Te califici pentru acest job dacă ai absolvit o specializare economică, ai cunoştinţe solide de operare PC, ştii să lucrezi în SAP, eşti organizat şi un bun comunicator.
Termenul-limită până la care poţi trimite CV-ul pentru acest post este 6 decembrie. Detalii găseşti în anunţul de recrutare de pe ejobs.ro, pe care-l poţi consulta aici.

Mega Image mai caută în această perioadă candidatul ideal pentru postul de asistent magazin în Capitală. Eşti eligibil pentru acest job dacă ai experienţă în retail sau în domeniul alimentar, dacă ai coordonat minimum un an o echipă, dacă eşti licenţiat, ştii să operezi un PC la nivel mediu şi ai cunoştinţe medii de limba engleză. 9 decembrie este ultima zi în care poţi trimite candidatura pentru acest post. Amănunte găseşti aici.

Mega Image angajează în această perioadă candidatul potrivit pentru postul de responsabil registru de casă care să lucreze tot în Bucureşti. Candidatul ideal trebuie să îndeplinească următoarele condiţii de eligibilitate: să fi absolvit o specializare economică, să aibă experienţă într-o poziţie similară, să ştie să opereze un PC, să ştie să lucreze în SAP, să fie un bun comunicator, meticulos şi organizat. 3 decembrie este ultima zi în care puteţi aplica pentru acest post. Informaţii suplimentare găsiţi în anunţul de recrutare publicat pe ejobs.ro, pe care îl puteţi consulta aici.

Mega Image recrutează candidatul ideal pe postul de system support analyst care să munceacă în Bucureşti. Dacă ai absolvit o specializare de sub cupola IT, ai minimum un an experienţă într-o poziţie similară, ai mai lucrat cu aplicaţii precum active directory şi exchange, ştii să operezi în Office, ai cunoştinţe solide de administrare sisteme de operare şi de retelistică, atunci ai şanse mari să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post.
Până pe 6 decembrie puteţi trimite CV-urile pentru acest job. Detalii găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi consulta aici.