Zodiac chinezesc LUNAR aprilie 2021. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

30 mart. 2021, 08:32
Zodiac chinezesc LUNAR aprilie 2021. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc LUNAR aprilie 2021.

Am intrat pe deplin in Noul An chinezesc al Bivolului de metal. Exista auspicii de energii pamantesti si ceresti ce influenteaza fiecare zodie  chinezeasca, iar inteleptii ce le interpreteaza ne ofera sfaturi pretioase si avertizari acolo unde este cazul. Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice. Mai multe informatii despre Anul Bivolului de metal gasesti aici!

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta in luna aprilie 2021:

Zodiac chinezesc lunar aprilie 2021 Sobolan

In luna aprilie vei invata lectia asteptarii. Cateodata raspunsurile la intrebarile tale vin cand e momentul sa vina, nu atunci cand iti doresti. Accepta ceea ce este, fara sa critici, fara sa analizezi prea mult. In relatia de cuplu, incearca sa fii mai pozitiv. Daca esti implicat intr-o relatie de putina vreme, accepta trecutul partenerului, fara sa pui prea multe intrebari.

Zodiac chinezesc luna aprilie 2021

Lectia lunii aprilie pentru tine este credibilitatea. Vei vedea ca increderea poate fi greu de obtinut, iar neincrederea se instaleaza foarte repede. Poti depune eforturi pentru castigarea increderii cuiva sau poti avea o dezamagire legata de cineva in care ai avut mare incredere. Indiferent de situatia in care te afli, pastreaza-ti zambetul. Te va ajuta sa depasesti momentele mai dificile.

Horoscop APRILIE 2021. Ce aduce noua lună? Despărţiri, împăcari, asocieri, revizuiri, razgândiri? Relaţia afectiva este în cumpănă?

Zodiac chinezesc aprilie 2021 Tigru

In luna aprilie vei invata lectia discretiei. Nu spune prea multe despre planurile tale de viitor. Nici in ceea ce priveste cariera, nici in ceea ce priveste vacantele. Este posibil ca o relatie care s-a racit in ultima vreme sa se reia si sa iasa ceva frumos de aici. Daca ai avut probleme de credibilitate sau popularitate, acestea se vor remedia usor-usor pana la finalul lunii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

HOROSCOP RUNE luna aprilie, cu Mihai Voropchievici. Schimbări importante pentru Berbec, Scorpion și Pești