HOROSCOP RUNE luna aprilie, cu Mihai Voropchievici. Schimbări importante pentru Berbec, Scorpion și Pești

HOROSCOP RUNE luna aprilie, cu Mihai Voropchievici. Astrologul a dezvăluit ce ne rezervă astrele pentru toată luna aprilie.

27 mart. 2021, 20:12
HOROSCOP RUNE luna aprilie, cu Mihai Voropchievici. Schimbări importante pentru Berbec, Scorpion și Pești

HOROSCOP RUNE luna aprilie, cu Mihai Voropchievici. Astrologul a dezvăluit, la Antena 3, ce ne rezervă astrele pentru toată luna aprilie.

Mihai Voropchievici a prezentat întâi Runa pentru România. „E o rună cu multe mesaje, multe comunicări. Să fim pregătiți să recepționăm toate mesajele. Va fi o lună cu multe ieșiri pe micul ecran, cu multe povești. Vom fi mai responsabili”.

HOROSCOP RUNE BERBEC. O să aibă parte de ceva nou. O dragoste nouă și pasională. Vor deveni niște cuceritori.

HOROSCOP RUNE TAUR. Are o lună cu multe schimbări importante acasă. Majoritatea vin în prima jumătate a lunii. Fiți pregătiți pentru multe schimbări.

HOROSCOP RUNE GEMENI. Dau lovitura. Se produce un salt rapid, calitativ în viața lor,. Bani, sănătate, tot ce își doresc.

HOROSCOP RUNE RAC. Are o lună de cadouri. Cineva se va gândi la ei în mod special.

HOROSCOP RUNE LEU. Au o lună de descoperit adevăruri ascunse. Veți afla un adevăr important care vă marchează viața.

HOROSCOP RUNE FECIOARĂ. Trebuie să schimbe macazul. Să abordeze altfel toate problemele pe care le au. E o lună bună pentru schimbarea tacticii.

HOROSCOP RUNE BALANȚĂ. Pojghița de gheață atât de subțire e periculoasă. Atenție la sănătate!

HOROSCOP RUNE SCORPION. Intră într-o lună de schimbare totală. Mobilizarea forțelor ca să demonstreze cine sunt ei, cine e șeful în familie, la serviciu, în societate. E triplă poziționare. Trebuie să-și pună mintea la contribuție și să le facă pe toate trei.

HOROSCOP RUNE SĂGETĂTOR. În prima parte a lunii trebuie să se relaxeze. Au niște temeri vizavi de o persoană care are o stare de sănătate precară.

HOROSCOP RUNE CAPRICORN. Câștigă pe toate planurile în aprilie. E luna lor.

HOROSCOP RUNE VĂRSĂTOR. Vești bune! S-ar putea să primiți un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.

HOROSCOP RUNE PEȘTI. Caută schimbări. E o lună cu o suită de schimbări majore care se întâmplă într-un viitor destul de apropiat.

Citiți și Horoscop Urania 27 martie – 2 aprilie 2021. Luna va face trei opoziții cu Soarele, turbulenţe în Casa Dragostei, dar şi a Banilor

Citiți și Horoscop Cassandra. Haos pe frontul de acasă, se lasă cu certuri