Mădălina Ghenea, surprinsă pe plaja din Dubai alături de un bărbat misterios FOTO

Mădălina Ghenea s-a afișat pe o plajă de lux din Emiratele Arabe Unite, în zona Summer Salt, lângă Turnul Burj Al Arab, cu un bărbat misterios. Ambii au ales ținute lejere pentru a se relaxa pe nisipul fierbinte din Dubai.

09 apr. 2021, 14:48

Mădălina Ghenea, surprinsă pe plaja din Dubai. Mădălina Ghenea a optat pentru un costum de baie din două piese, în timp ce partenerul ei a preferat să iasă în public îmbrăcat cu un tricou fără mâneci și cu bermude. Cei doi au socializat pe plajă și au părut super-relaxați, scrie Cancan.

Mădălina Ghenea, surprinsă pe plaja din Dubai alături de un bărbat misterios

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai dorite femei din lume. Totodată, nu trebuie să surprindă pe nimeni faptul că a fost, până în prezent, logodită în cinci rânduri, doar cu bărbați celebri și bogați. Niciunul nu a reușit însă să o ducă până la altar.

Mădălina Ghenea, la braţul lui Al Pacino. Imaginea a făcut furori pe Instagram

Mădălina Ghenea continuă să fie super-discretă pe rețele sociale. Nu a mai postat nimic de trei zile pe Instagram, în condițiile în care era omniprezentă în social media. Iar în postările precedente a preferat să urce fotografii în care apare singură, lăsând de înțeles că nu ar fi implicată în vreo nouă relație amoroasă.

Marco Borrielo, dezvăluiri despre relaţia cu Mădălina Ghenea. „Nimeni n-a reuşit asta!”

La începutul anului, jurnaliștii italieni au anunțat că Mădălina Ghenea ar avea o idilă cu Nicolo Zaniolo, fotbalist legitimat la AS Roma. Jucătorul este cu 12 ani mai tânăr decât actrița. „După ce s-a despărțit de logodnica lui, Sara, internaționalul italian a cucerit o româncă cu 12 ani mai în vârstă și cu o fetiță mică”, a notat, la momentul respectiv, La Gazzetta dello Sport.