Mădălina Ghenea, la braţul lui Al Pacino. Imaginea a făcut furori pe Instagram

Mădălina Ghenea a apărut la braţul lui Al Pacino, într-o imagine postată pe Instagram. Actriţa se alătură distribuţiei filmului „Gucci”, pe care îl pregăteşte Ridley Scott despre asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul celui care a creat celebra marcă italiană de modă.

22 mart. 2021, 23:22
Mădălina Ghenea, la braţul lui Al Pacino. Imaginea a făcut furori pe Instagram
Mădălina Ghenea, la braţul lui Al Pacino

Mădălina Ghenea, la braţul lui Al Pacino. Din echipă fac parte vedete ca Lady Gaga, Al Pacino, Adam Driver şi Jared Leto.

O serie de imagini spectaculoase au apărut pe contul oficial al filmului „House of Gucci”, cu Mădălina Ghinea alături de celebrul Al Pacino. Actriţa o interpretează pe Sophia Loren, în filmul american regizat de Ridley Scott.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea îi ia apărarea avocatului Robert Roşu, în dosarul „Ferma Băneasa”

Mădălina Ghenea, la braţul lui Al Pacino

Premiera filmului era planificată pentru noiembrie 2021, însă din cauza pandemiei de coronavirus s-ar putea amâna până în 2022.  Scenariul filmului în care Mădălina Ghenea ar juca rolul Sohpiei Loren este scris de Roberto Bentivegna şi este bazat pe cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”, scrisă de Sara Gay.

Lady Gaga o va interpreta în noul proiect pe Patrizia Reggiani, condamnată pentru asasinarea fostului său soţ Maurizio Gucci, care a fost împuşcat de un asasin plătit, la 27 martie 1995, în timp ce intra în sediul firmei sale din Milano.

Mădălina Ghenea neagă relaţia cu fotbalistul Nicolo Zaniolo

Modelul a avut clarificări după ce presa a lansat speculaţii despre legătura amoroasă. Mădălina Ghenea neagă relaţia cu Nicolo Zaniolo, după ce au apărut zvonuri despre idilă în presa din Italia, la sfârşitul anului trecut. De altfel, cei doi le-au şi alimentat atunci când au schimbat mai multe mesaje pe reţelele de socializare.

Mădălina Ghenea a apelat şi la avocaţi pentru a-şi proteja imaginea şi a publicat pe contul ei de Instagram un mesaj prin care neagă relaţia cu Nicolo Zaniolo.

În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă.

Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori.

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă.

Am cunoscut și cunosc foarte mulți oameni, dar doar câțiva dintre aceștia devin prieteni adevărați, pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă. De Crăciun și Revelion am fost alături de cele mai drage persoane din lume: mama mea și fata mea.

O întâlnire cu prieteni comuni, glume sau râsete pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume, nu credeți?”, a scris Mădălina Ghenea, pe contul său de Instagram.