Un primar PDL s-a SUPĂRAT pe partid şi şi-a ŞTERS cu trafaletul poza de pe bannere VIDEO

Şi-a vopsit poza de pe banner pentru a arăta că nu-şi mai susţine colegii de partid. Primarul comunei Tămădăul Mare din judeţul Călăraşi spune că Stelian Fuia, fostul ministru al agriculturii, nu a avut acceptul lui atunci când i-a pus fotografia pe bannerul electoral. Litigiul a fost rezolvat pe loc de edil cu un trafalet, relatează România TV.

RomaniaTV.net
20 nov. 2012, 20:06
Un primar PDL s-a SUPĂRAT pe partid şi şi-a ŞTERS cu trafaletul poza de pe bannere VIDEO

Candidaţii ARD Stelian Fuia şi Daniel Obadă au alături de ei, pe bannerele electorale din Tămădăul Mare, o siluetă vopsită în negru. Aceasta aparţine primarul comunei care s-a supărat pe partid şi a decis să-şi şteargă chipul cu „trafaletul, cu două beţe…”

„Eu singur m-am şters de acolo, pentru că m-am săturat de promisiuni! Am stat atâţia ani la guvernare şi mare lucru n-am reuşit să mişcăm şi noi în comuna noastră. Sunt membru PDL, dar nu mai susţin candidaţii PDL”, s-a justificat Constantin Chirică, primarul comunei Tămădăul Mare, judeţul Călăraşi.

Edilul comunei spune că nu l-a întrebat nimeni înainte de a-i fi folosită imaginea.

„Am fost, iniţial, pe banner, fără voia mea. Nu m-a întrebat nimeni dacă accept sau nu să fiu pe banner. A fost făcut împotriva voinţei mele, da”, a completat edilul.

La emisiunea Ultima Oră, de la România TV, primarul a arătat că acum susţine candidaţii USL pentru că el şi comunitatea nu se mai simt reprezentaţi de „aceşti domni candidaţi”.

Întrebat de liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, aflat în platou, dacă a primit bani la ultima rectificare bugetară, primarul a răspuns pozitiv. „Păi, ăsta este motivul. Primarii PDL care au primit astfel de sume…”, a reacţionat Toader.