Mihai Stoica, derapaj grav la adresa lui Cristian Tudor Popescu. Limbaj scandalos al oficialului FCSB

Mihai Stoica (55 de ani) a avut o reacție deplasată la adresa lui Cristian Tudor Popescu (64 de ani), după ce jurnalistul l-a atacat pe Patriarhul Daniel, numindu-l "șarlatan" după ce a comparat interdicțiile de la pelerinajul de Sf. Dimitrie cu cele impuse de autoritățile comuniste în 1989, cu puțin timp înainte de Revoluție.

31 oct. 2020, 06:59
Mihai Stoica, derapaj grav la adresa lui Cristian Tudor Popescu. Limbaj scandalos al oficialului FCSB

Mihai Stoica şi Cristian Tudor Popescu au avut mai multe schimburi de replici de-a lungul timpului. Oficialul FCSB a reacționat printr-un derapaj la adresa jurnalistului: „Ofer un tricou Macron puțin purtat celui / celei care-mi găsește o scursură mai grețoasă decât CTP”.

Serghei Mizil, atac FURIBUND la adresa lui CTP după ce l-a criticat pe Patriarh. „E un accident genetic. Îşi permite să zică orice”

Alexandru Benga (31 de ani), fundașul celor de la UTA Arad, a avut și el o replică dură pentru Cristian Tudor Popescu.

Florentin Pandele s-a ascuns de Firea ca să-l critice pe CTP. „Nu trebuie să apară individul ăsta. Uitaţi-vă ce figură are!”

„Atacul odios făcut de CTP la adresa Patriarhului Daniel este știrea zilei. Mă uit și mă minunez câtă ură, venită din străfundul ființei, zace în acest om. Sincer, îl înțeleg și îl compătimesc. Mă gândesc că nu e ușor să trăiești cu atâta venin, furie și ură în tine. Alarmant, strigător la cer chiar, este că CTP este formator de opinie în România, frate. Și încă ceva, și eu sunt vită creștină”, a scris Alexandru Benga.