De necrezut cum s-a prezentat o femeie în centrul de vaccinare. A întors toate privirile! Nimeni nu se aștepta să o vadă astfel

O femeie a fost atât de supărată pe deciziile luate de autorități încât s-a dus să se vaccineze anti-Covid îmbrăcată în rochia de mireasă.

19 apr. 2021, 13:49

A luat această decizie după ce nunta ei a fost anulată din cauza pandemiei de COVID.

Sarah Studley, o rezidentă a statului american Maryland, și soțul ei s-au logodit în 2019 și erau pregătiți să se căsătorească anul trecut, făcând deja planuri, printre care și o recepție cu 100 de invitați. Din păcate, toate planurile le-au fost date peste cap și s-au văzut în situația disperată de a fi nevoiți să-și amâne nunta, potrivit Insider.

Cuplul a organizat în cele din urmă o ceremonie restrânsă cu 8 invitați și au anulat recepția programată vara trecută din cauza restricțiilor impuse în pandemie.

Pentru a face haz de necaz, atunci când s-a dus să se vaccineze anti-Covid, Studley a hotărât să își poarte rochia de mireasă la centrul de vaccinare din orașul Baltimore, Maryland.

„În loc să lase rochia sa frumoasă pentru nuntă să atârne în dulap, Sarah Studley a purtat-o la vaccinare”, a scris University of Maryland Medical System pe Twitter.

Nuntă cu zeci de persoane, spartă de mascaţi după ce petrecăreţii au făcut Live pe Facebook

Multe cupluri din toată lumea au ajuns în situația de a renunța la nuntă din cauza restricțiilor. Altfele, însă, s-au încăpățânat să meargă mai departe cu evenimentul, chiar și împotriva legii.

S-a întâmplat în Dolj, la începutul acestei luni. O nuntă din Dolj la care participau zeci de persoane a fost oprită de mascaţi. Polițiștii au descins după ce petrecăreții au transmis evenimentul live, pe o rețea de socializare.

Oamenii legii au descins la petrecere după ce unul dintre nuntaşi a făcut un live pe reţelele pe reţelele de socializare.

Petrecăreţii au fost amendaţi de poliţişti cu 32.000 de lei, iar pe organizator cu 15.000 de lei.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Băilești și Secției 8 Poliției Rurală Rast, dar și o trupă de la Serviciul de Acțiuni Speciale Dolj.