Crimă înfiorătoare la Alba. Un tânăr a fost ucis în casă de un coleg de serviciu care era obsedat de iubita lui

Un incident sângeros a avut loc miercuri noapte în Alba. Doi tineri au fost atacaţi la miezul nopţii în casa în care locuiau, chiar de un coleg care era obsedat de iubita bărbatului.

21 apr. 2021, 15:00
Crimă înfiorătoare la Alba. Un tânăr a fost ucis în casă de un coleg de serviciu care era obsedat de iubita lui

Crimă înfiorătoare la Alba.  Potrivit primelor informaţii se pare că atacatorul a reuşit să fugă, dar a fost prins câteva ore mai târziu.

Crimă înfiorătoare la Alba. Un tânăr a fost ucis în casă de un coleg de serviciu care era obsedat de iubita lui

La ora trei şi jumătate dimineata, atacatorul a intrat în casă şi i-a atacat pe cei doi tineri iubiţi. Martorii spun că bărbatul ar fi spart uşa casei şi s-a năpustit asupra lor.

”Era gelos pe Dani că umblă cu ea. O ameninţa pe la lucru. Că o omoară, că bagă cuţitul în ea. Voia el să fie cu ea şi fetei nu-i plăcea de el deloc”, spune un vecin al victimelor, potrivit Observator.

Bărbatul, i-a înjunghiat de mai multe ori şi s-a făcut nevăzut. Victimele, grav rănite, au reuşit să se se refugiaze în casa mamei băiatului. La scurt timp, însă, tânărul a murit sub privirile îngrozite ale mamei şi iubitei sale.

Citeşte şi: Călin Georgescu, teorie halucinantă despre apariţia pandemiei de COVID: E o crimă fără precedent de a manipula omul! Acesta este cunoscut drept coronasceptic. Mărturiile interesante pe care le-a făcut
 

După 9 ore de căutări, agresorul a fost prins într-o pădure de la marginea satului şi încătuşat. Cunoscuţii sunt în stare de şoc. Spun că victima l-ar fi ajutat în mai multe rânduri pe cel care i-a devenit călău. Ba mai mult, cei doi au fost şi colegi la aceeaşi fabrică.

”Un băiat deosebit. Mândria întreprinderii de la Sebeş. Toată iarna l-a dus el cu maşina, îl lua de la cămin lucrau la aceeaşi întreprindere. I-a făcut numai bine”, a spus una dintre vecine.

Bărbatul de 36 de ani este acuzat acum de omor. Tânăra de 22 de ani este mama a doi copii, care din fericire nu erau cu ei în casă când a avut loc atacul. Femeia este acum în grija medicilor de la Spitalul Cugir, în stare stabilă.

Citeşte şi: Un ieşean şi-a omorât mama chiar de ziua ei. Înainte de a comite crima, a dezvăluit totul la un post de televiziune. Apelul la 112 a fost făcut de un angajat al postului