Călin Georgescu, teorie halucinantă despre apariţia pandemiei de COVID: E o crimă fără precedent de a manipula omul! Acesta este cunoscut drept coronasceptic

Călin Georgescu a venit cu declaraţii halucinante în ceea ce priveşte apariţia pandemiei de coronavirus. Propunerea AUR pentru funcţia de premier e de părere că tot ce se întâmplă acum este "o crimă fără precedent de a manipula omul.

21 ian. 2021, 20:49
Călin Georgescu, teorie halucinantă despre apariţia pandemiei de COVID: E o crimă fără precedent de a manipula omul! Acesta este cunoscut drept coronasceptic

Călin Georgescu, teorie halucinantă despre apariţia pandemiei de COVID. De altfel Georgescu este cunoscut opiniei publice ca fiind un coronasceptic.

Călin Georgescu, teorie halucinantă despre apariţia pandemiei de COVID. Ce spune despre apariţia virusului SARS-COV-2

Acesta spune că cei care conduc lumea vor să îi facă pe oameni să privească doar într-o singură direcţie.

„Eu cred în imunitatea mea. Relaţia legată de ştiinţă trebuie privită cu atenţie. Sunt responsabil de propria mea decizie. Sunt zeci de mii de virusrui şi asta face parte din genomul uman, sunt parte din noi. Scot afară mizeria din noi. Sunt pentru libertatea de opţiune.

Ce înseamnă asta? Nu m-aş implica. Eu zic că ar trebui să fie o informare pe măsură. Ceea ce se vede în lume în acest moment, e pe o singură direcţie. E o cirmă fără precedent de a manipula omul să se ducă într-o singură direcţie. Se folosesc lideri ai lumii pentru a induce omului că trebuie să facă asta. Ca să începi să manipulezi o direcţie, nu prea e în regulă, mai ales că orice poziţie. Sunt foarte multe alte tratamente care sunt foarte bune, dar nu sun expuse. Această pandemie am numit-o pandemia prostiei şi a fricii.

Într-un moment în care, în acelaşi moment toţi şefii de stat au luat aceleaşi măsuri, restricţii, pentru mine, Călin Georgescu, ridică mari semne de întrebare. Asta îmi spune mie că ei sunt sub comanda altcuiva. Se atacă baza societăţii. Ei fac deliberat asta. Aceşti oameni care contribuie la binele societăţii, de la micii întrerinzători pleacă economia. Dacă ei dispar, totul se duce la corporaţii, apoi se vor comporta ca pestii. Cei mari îi înghite pe cei mici. Mulţi oameni sunt în depresie.”, a declarat Călin Georgescu, la Marius Tucă Show.

Citeşte şi: Călin Georgescu, clip trucat! Premierul AUR şi-a editat filmul devenit viral: lacul era în Austria, iar ninsoarea a fost adăugată pe calculator VIDEO