Mai mulţi călători fără mască de protecţie, înghesuiţi într-un microbuz din Râmnicu Sărat

Autoritățile au impus o serie de restricții care au ca scop scăderea cazurilor de coronavirus din țară. Cu toate acestea, măsurile sunt ignorate de mulți cetățeni. Într-un municipiul Râmnicu Sărat din Buzău au fost filmați mai mulți localnici care se înghesuiau într-un microbuz.

RomaniaTV.net
07 nov. 2020, 09:57
Mai mulţi călători fără mască de protecţie, înghesuiţi într-un microbuz din Râmnicu Sărat

Filmarea a fost urcată pe rețelele de socialiare și surprinde cum șoferul microbuzului permite umplerea acestuia cu pasageri. Unii dintre aceștia stau înghesuiți în picioare.

Cel mai grav este că majoritatea călătorilor îngrămădiți în microbuz nu purtau mască de protecție. Imaginile au ajuns şi la Inspectoratul de Poliţie din Buzău care a început verificări.

„În urma unei sesizări cu privire la nerespectarea normelor de protecție sanitară într-un microbuz ce efectua curse regulate în județul Buzău, polițiștii au demarat verificări pentru a stabili cu exactitate ce autovehicul apare în imagini, pentru identificarea și luarea măsurilor legale în cazul celor care au încălcat legea”, a declarat agent Cornelia Stroe, purtător de cuvânt IPJ Buzău.