Victor Ponta, postare incendiară pe Facebook la 9 ani de când a fost numit premier. „A meritat?”

Victor Ponta a postat un mesaj dur pe Facebook, la 9 ani de cât a fost nominalizat de Traian Băsescu pentru funcţia de premier al României. Ponta a demisionat după tragedia de la "Colectiv".

27 apr. 2021, 22:50
Victor Ponta, postare incendiară pe Facebook la 9 ani de când a fost numit premier. „A meritat?”

Victor Ponta, postare incendiară pe Facebook la 9 ani de când a fost numit premier. Victor Ponta a postat un mesaj dur pe Facebook, la 9 ani de cât a fost nominalizat de Traian Băsescu pentru funcţia de premier al României. Ponta a demisionat după tragedia de la „Colectiv”.

Victor Ponta, postare incendiară pe Facebook la 9 ani de când a fost numit premier

„Mi-a adus un prieten aminte ca, in 27 Aprilie 2012, am fost desemnat ca Prim Ministru al Guvernului Romaniei .
Am dat inapoi pensiile si salariile / am platit imprumutul lui Basescu la FMI si nu am mai luat alti bani / am redus TVA , CAS si am scazut impozitul pe dividende / am luat 30 de miliarde de euro de la Uniunea Europeana… Din acest motiv mi-au fabricat dosare penale mie si familiei mele (din fericire respinse de judecatori) / si au strigat in Piata si la televizor ca eu sunt de vina pentru tragedia de la „Colectiv” (acum mor in fiecare zi, in spitale publice, mai multi oameni decat atunci intr-un club privat)! Sunt intr-un moment in care ma intreb doar atat: „a meritat”? Familia mea spune tare „NU”!!! Dvs. ce credeti?”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Victor Ponta vrea să se reîntoarcă în PSD, după ce a spus că se retrage din politică: ”Eu cred că PSD va câștiga următoarele alegeri”

Victor Ponta este în prezent co-fondator și președinte al Partidului PRO Romania, alături de Daniel Constantin. A deținut funcția de prim-ministru al României din 7 mai 2012 până la 4 noiembrie 2015, când a demisionat ca urmare a protestelor publice de după tragedia de la „Colectiv”.