Flavia Mihășan a născut! „E perfect, e dulce și bun!”

Flavia Mihășan, fosta "vecină" de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a născut sâmbătă un băieţel. Naşterea a avut loc la o clinică privată din Capitală. Anunţul a fost făcut chiar de ea pe reţelele de socializare unde a postat şi un filmuleț cu bebelușul.

16 mai 2021, 11:06
Flavia Mihășan a născut! „E perfect, e dulce și bun!”

Flavia Mihăşan şi iubitul ei, Marius Moldovan, sunt în culmea fericirii. Familia lor s-a mărit. Fosta „vecină” de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a născut al doilea copil al cuplului.

„Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe! E perfect, e dulce si bun! Te iubim fara limite, copilul nostru!”, a scris Flavia Mihăşan pe Instagram, unde a postat şi o scurtă filmare cu ea şi bebeluşul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Flavia Mihasan (@flavia_mihasan)

Flavia Mihășan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Iubitul fostei asistentei de la matinalul prezentat de Răzvan Simion  și Dani Oțil a participat la “Românii au talent”, sezonul din 2017, împreună cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit jurații, dar și fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Hera Zaulet și Marius Moldovan sunt studenti la UNATC și sunt atrași de dans.

Citeşte şi: Flavia Mihăşan, însărcinată a doua oară

Marius Moldovan este actor, fotomodel şi dansator profesionist. A început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, el s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”.

Flavia şi Marius mai au un băieţel.

Citeşte şi: Asistenta de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” s-a pozat goală şi a scăpat imaginea pe internet FOTO