EXCLUSIV. Avocatul Mirelei Vaida, despre noul atac al agresoarei: „Mirela este terifiată”

Avocatul Mirelei Vaida a intrat în direct la România TV şi a vorbit despre noul atac al agresoarei Antoanela, care a şocat o ţară întreagă. Aurel Moldovan a declarat că o să depună o nouă plângere pentru tentativă de omor, în speranţa că, de această dată, se vor lua măsuri.
Alina Costache
19 mai 2021, 19:47
EXCLUSIV. Avocatul Mirelei Vaida, despre noul atac al agresoarei:

Avocatul Mirelei Vaida a declarat că prezentatoarea este extrem de speriată şi se teme pentru viaţa ei. „Mirela Vaida este terifiată de tot ce se întâmplă în acest moment. Din punctul meu de vedere, nu este decât o continuare a tentativei de omor.

Este rezultatul a unei anchete defectuaoase. O să depunem în continuare o plângere pentru tentativă de omor. Mirela era păzită de un agent de securitate angajat de Antena 1, nu de statul român”, a declarat Aurel Moldovan.

Citeşte şi: Mirela Vaida s-a pus pe slăbit: „M-am apucat de treabă! Vreau să dau jos 5 kg în 2 săptămâni!”

Avocatul Mirelei Vaida. Primele declaraţii

Prezentatoarea TV a întrerupt subiectul zilei pentru a discuta despre momentul în care Antoanela a revenit la Antena 1 şi a spart un geam, asta până când au ajuns autorităţile. Vedeta a început să plângă şi a declarat că se teme pentru viaţa ei, se simte urmărită şi ameninţată, pentru că agresoarea a fost lăsată în libertate.

Am din nou să vă dau o veste pentru mine din nou șocantă, pentru că ne vizează în mod direct și personal și fac un apel clar către Poliție și procurori. Antoanela cea care a venit în direct să mă atace cu bolovanul, în urmă cu 2 minute a venit din nou la ușa pe care noi o ținem acum încuiată, aceeași ușă pe care ea a mai intrat o dată cu bolovanul, dezbrăcată, cum o știți. Ne-a spart toate geamurile.

M-am speriat foarte tare pentru că se auzeau bolovani trântiți în geam. Aceasta e mașina mea și îmi era foarte teamă că-mi va distruge mașina. Efectiv, suntem terorizați. Mă simt terorizată și într-o continuă teroare și amenințare de către această femeie în numele căreia am depus nenumărate plângeri penale pentru amenințare, tenativă de omor.

Procurorii nu înțeleg, nu au reținut-o pentru nimic. I-au dat drumul din spitalul Obregia după o săptămână. Femeia vine din nou dezbrăcată ziua în amiaza mare și iată ce face în sediul nostru la doar 3,5 metri de locul în care mă aflu. Mi se pare că suntem ca niște câini care latră la lună. Facem apeluri disperate către Poliție care a venit să o ia și probabil că mâine Antoanela va fi din nou aici.

Ce trebuie să fac? Chiar trebuie să moară cineva până autoritățile își dau seama că suntem într-un real pericol? Mă simt urmărită peste tot, mă simt amenințată. Să mă protejeze naibii cineva.

 Îmi e frică să ies din casă. Procurori, ați lăsat-o liberă. Ce pot să fac? Dacă fac singură dreptate mă lăsați și pe mine liberă? Sunt terorizată!” a spus Mirela Vaida plângând la Acces Direct.

Spynews
Star Matinal. Nick Rădoi, primele declarații după cele patru operații dificile suferite. Milionarul a revenit în România: "Au fost niște momente foarte grele..." / VIDEO
Bzi.ro
Prețuri halucinante la concertul Coldplay! Cât a plătit un bucureștean pentru două ape, două doze de Cola Zero și popcorn
Fanatik.ro
Insula din Mediterană unde româna este una dintre cele mai vorbite limbi. Este un paradis turistic pentru români și nu numai
Capital.ro
A DISPĂRUT comoara României. Totul a ajuns la STRĂINI
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
BNR face un nou anunț pentru românii care au împrumuturi la bănci
Adevarul
De ce sunt SUA vulnerabile la atacuri din partea ISIS. Semnale de alarmă după o operațiune recentă
Spynews
Încă o vedetă a semnat cu Antena Stars! Este foarte talentată, are piese în trending, dar are și o viață controversată! De când o poți vedea pe tv și în ce fel de format
Spynews
Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit înecat în Lacul Snagov. Dragoș era tatăl unei fetițe de doar 2 anişori / FOTO
Evz.ro
Roxana Vancea, fosta asistentă de la „Neatza”, revine în televiziune
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Oana Roman s-a săturat de singurătate şi a dat anunţ matrimonial: 'Caut...'
Playsport.ro
Surpriză URIAȘĂ! Cine comentează la PRO TV meciul România - Ucraina
kanald.ro
Cât a costat rochia de nuntă a Anei-Maria Barnoschi? Aceasta nu s-a uitat la bani
Capital.ro
Doliu național. România a pierdut un MARE NUME: A plecat să slujească îngerii
StirileBZI
Comisia Europeană taxează importul de mașini electrice din China! Este favorizată Tesla?
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Campania „Avem același sânge” 2024 continuă în București pe 17 iunie
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?