Mirela Vaida s-a pus pe slăbit: „M-am apucat de treabă! Vreau să dau jos 5 kg în 2 săptămâni!”

Mirela Vaida s-a pus pe slăbit, după ce a observat că şi-a pierdut din condiţia fizică. Mai mult decât atât, peste două săptămâni are premieră la teatru şi, potrivit spuselor vedetei, nu îi vin rochiile, decât dacă dă jos câteva kilograme.

14 mai 2021, 09:16
Mirela Vaida s-a pus pe slăbit: „M-am apucat de treabă! Vreau să dau jos 5 kg în 2 săptămâni!”
Mirela Vaida s-a pus pe slăbit

Mirela Vaida s-a pus pe slăbit şi vrea să dea jos în jur de cinci kilograme, în două săptămâni. Aşa că, s-a pus pe treabă, şi-a chemat antrenorul acasă şi a început seria de exerciţii. După antrenament, a urmat şi repetiţia coregrafiei.

Citeşte şi: Mirela Vaida, apariţie provocatoare în costum de baie. Cum arată vedeta la 39 de ani şi după ce a născut trei copii FOTO

Mirela Vaida s-a pus pe slăbit

Gata cu binele! M-am apucat de treacă că se «îngrașă» gluma! De miercuri am început să fac sport acasă, cu copil, cățel, purcel. Știți cum e să nu ai pic de rezistență? Să nu mai poți nici să fugi de aici până la poartă că îți pierzi suflul? Am premieră la teatru în două săptămâni și nu mă încap rochiile. Plus că vin după o vacanță în care am mâncaaat!

Vreau să vă spun că nu mă mai suportă cântarul. Și ce face Mirela când nu se mai suportă? Păi ar trebui să nu mai mănânce așa de mult și să facă sport. Dar, cum nu are timp să meargă la sală, vine sala la ea. Așa că am chemat-o pe prietena mea, Kiki Constantinescu, antrenor personal, care trebuie să pună parul pe mine, că altfel nu merge.

M-am apucat de treaba! Vreau sa slabesc 5 kg in 2 saptamani! Oare pot?”, a povestit prezentatoarea tv, într-un video postat pe Youtube.

Procurorii au dat un verdict neașteptat după ce vedeta a fost atacată

Procurorii au evidențiat în ordonanţa de clasare că pentru a fi întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă de omor, este necesară întrunirea unor elemente obiective şi subiective, spune a1.ro.

De asemenea, aceștia au subliniat și că este necesară stabilirea cu certitudine a intenţiei unei persoane de a suprima viaţa altei persoane pentru ca o persoana să fie acuzată.

Procurorii au menționat că în momentul în care atacatoarea a spus că vrea să îi „rupă capul” Mirelei Vaida ar fi mărturisit aceste lucruri, ca să o determine pe prezentatoare să îi dea o sumă de bani pe care i-ar fi datorat-o.

Astfel, aceștia consideră că nu se întrunesc elementele infracţiunii de tentativă de omor. Pe plan obiectiv, procurorii subliniază că este necesară existenţa unei acţiuni ale cărei caracteristici să conducă la concluzia că acţiunea a vizat luarea vieţii unei persoane.

Judecătorii au spus că în cadrul emisiunii Acces Direct s-a aruncat cu o piatră de dimensiune medie, de la trei metri depărtare, către o zonă care nu este considerată vitală şi într-un spaţiu deschis.


loading...