Aroganţa unor consilieri din Craiova. Au fost cărăți în portbagaj ca nu cumva să se ude după inundație VIDEO

O ploaie torenţială de circa o oră a făcut, ieri, prăpăd în Craiova. S-a întâmplat chiar în momentul în care toţi factorii de decizie din municipiu se aflau în sala de conferinţe a stadionului „Ion Oblemenco“, la şedinţa ordinară a Consiliului Local.

28 mai 2021, 11:53
Aroganţa unor consilieri din Craiova. Au fost cărăți în portbagaj ca nu cumva să se ude după inundație VIDEO

Inundaţiile din Craiova le-au dat de cap aleşilor locali. Câțiva consilieri municipali care au participat la o ședință la Stadionul Ion Oblemenco au recurs la o metodă inedită pentru a ajunge la propriile mașini, aflate în parcarea inundată de ploile torențiale căzute joi, 27 mai, în Craiova, relatează publicația locală Gazeta de Sud.

Ploaia torențială de joi le-a dat bătăi de cap și consilierilor locali de la Craiova, care au plecat de la stadionul „Ion Oblemenco” în…portbagaje.  Şedinţa ordinară a consilierilor locali din Craiova s-a terminat cu peripeţii pentru aceştia. La final,  când au ieşit din stadionul Ion Oblemenco, acolo unde s-a ţinut şedinţa, aleșii de la Craiova au constatat că nu pot pleca pentru că ploua torenţial.
ALERTĂ hidrologică severă. Cod galben şi portocaliu de inundaţii în zonele devastate de viitură. Anunţul făcut de specialişti!
Au găsit, însă, soluția. Marian Vasile, unul dintre consilieri, s-a oferit să-i care în portbagajul maşinii până la propriile autoturisme.

„Nu am mai aşteptat după Companie, m-am oferit să-i ajut pe colegi“, a spus în glumă Marian Vasile. „În mod normal nu ar fi trebuit să ne trezim cu parcarea de la stadion inundată, dar ce să spun… Asta apropo de salariile mari pe care le au cei care conduc societăţile primăriei“, a adăugat consilierul local din partea PNL.

La rândul său consilierul USRPLUS Cosmin Teodorescu l-a rugat pe colegul de alianță de la PNL, Marian Vasile, să-l care în portbagaj până la mașina sa.
Prognoza meteo pentru iunie. Vreme mai rece decât normalul perioadei şi ploi, în special în prima jumătate a lunii