Horoscop Minerva 31 mai – 6 iunie. O săptămână cu multe provocări, în care ar fi de preferat să iei lucrurile aşa cum vin. Încearcă să renunţi la control!

Prima săptămână de vară vine cu multe provocări, în diferite sectoare ale vieţii. Nimic de speriat, doar lecţii de învăţat.

30 mai 2021, 00:29
Horoscop Minerva 31 mai – 6 iunie. O săptămână cu multe provocări, în care ar fi de preferat să iei lucrurile aşa cum vin. Încearcă să renunţi la control!

Horoscop Minerva 31 mai – 6 iunie. Ce minunat ar fi dacă ai reuşi să nu mai încerci să controlezi lucrurile şi să le iei aşa cum vin. Nu vor exista frustrări şi vei avea destule lecţii de învăţat!

Horoscopul săptămânii realizat de Minerva, integral pe www.huff.ro

Horoscop Minerva 31 mai – 6 iunie BERBEC

Sunt posibile divergenţe cu un coleg din cauza unui proiect. Coalegul ar putea alege să meargă în continuare cu acel proiect, nativul Berbec ar vrea să bată în retragere. Nu încerca să ajungi la un acord în această privință. Niciunul nu va ceda. Așteaptă câteva zile să ţi se limezească gândurile şi amândoi veţi vedea lucrurile cu alţi ochi.

Citeste si Horoscopul banilor pentru luna iunie. O perioadă cu multe provocări, dar şi cu surprize plăcute în sectorul financiar. În buzunarele cui vor intra mai mulţi bani decât de obicei

Trigonul Soare – Pluto favorizează investiţiile în propria persoană, mai cu seamă în obiectivele care ţin de carieră. Ar putea duce la mai mulți bani pe termen lung. Soarele tranzitează sectorul comunicării și al gândirii, permițându-ți să îți exprimi cu ușurință gândurile și opiniile.

Horoscop Minerva 31 mai – 6 iunie TAUR

Este o săptămână favorabilă împăcării cu prietenii cu care ai avut divergenţe din cauza greşelilor de comunicare din trecut! Trigonul dintre Venus din Gemeni și Saturn din Vărsător te ajută să faci o impresie bună. Vei fii fermecător, dar ar fi de preferat să rămâi modest.

Soarele este în Gemeni, în sectorul valorii de sine. Ar putea urma câteva săptămâni în care să te lupţi cu respectul de sine, în care stima ta de sine să scadă uşor, în care să fii nesigur cu privire la resursele tale interioare.

Horoscop Minerva 31 mai – 6 iunie GEMENI

Săptămâna aceasta, cel mai bine ar fi să te concentrezi pe activitățile pe care le poți face singur. Prietenii nu sunt în cea mai bună formă şi s-ar putea să te indispună. Este o săptămână bună pentru tine. În primul rând, Venus care face trigon cu Saturn, încurajându-ți inima să pornească într-o aventură. Acest aspect te poate ajuta să descoperi noi pasiuni.

Următoarele patru săptămâni sunt un moment excelent pentru a cunoaște oameni noi, pentru a împărtăși idei și a fi acolo.

Citeste si Horoscop Urania 29 mai – 4 iunie 2021. Intrarea planetei Venus în Rac aduce o schimbare mare de energie. Tranzitul vine cu emoții intense, sentimente puternice și trǎiri complexe

Horoscop Minerva 31 mai – 6 iunie RAC

Săptămâna asta ar fi bine să iei lucrurile aşa cum vin şi să nu încerci să le controlezi. Ar fi minunat dacă ai învăța cum să accepți paradoxul pe care îl descoperi. Cea mai mare libertate vine din autodisciplină.

Soarele și Pluto sunt încă în trigon, un aspect favorabil muncii în echipă.

Soarele din Gemeni favorizeazăă introspecţia, concentrarea pe universul interior. În timp ce toată lumea pare să pătrundă în centrul atenției, fă un pas înapoi pentru a-ţi analiza propriile nevoi.

Citeste restul zodiilor pe www.huff.ro